Karabükspor Başkanı Tankut'tan Mhk'ya Tepki: 3 Hamle Sonra Neyi Planladığınızı Biliyoruz - Son Dakika
Güncel

Karabükspor Başkanı Tankut'tan Mhk'ya Tepki: 3 Hamle Sonra Neyi Planladığınızı Biliyoruz

Karabükspor Başkanı Tankut\'tan Mhk\'ya Tepki: 3 Hamle Sonra Neyi Planladığınızı Biliyoruz

Ptt 1'nci Ligi'nde 2'nci olarak Süper Lige çıkma mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un Başkanı Ferudun Tankut, hakem atamaları nedeniyle Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'na, tepki gösterdi.

07.05.2016 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'nci Ligi'nde 2'nci olarak Süper Lige çıkma mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un Başkanı Ferudun Tankut, hakem atamaları nedeniyle Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'na, tepki gösterdi.  Tankut, "Futboldan soğuyan taraftarı statlara çekmenin yolu önce adaleti sağlamaktır" dedi.

Ligin bitimine 2 hafta kala Multigroup Alanspor'un 1 puan gerisinde 3'üncü sırada yer alan Kardemir Karabükspor'un Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, yarın oynanacak Adanaspor maçı öncesi yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Tankut, Karabük'ün 'Alın terinin baştenti' olarak bilindiğini, 'haram puan' peşinde olmayacaklarını söyledi. MHK'yı, hakem atamaları nedeniyle eleştiren Tankut şöyle konuştu:

"Bu kadar kritik maçlara kimi, ne sonuç için atadığınızı, üç hamle sonra neyi planladığınızı biliyoruz. Öyle şeyler biliyoruz ki; bizim sahamızdaki kritik maça verdiğiniz hakemin aleyhimize uyduruk penaltı çaldığını, maçta skor berabere olunca kırmızı kart uydurduğunu, yetmeyip bir sonraki maça ceza sınırındaki iki oyuncumuzu dahil ettiğini biliyoruz. Aynı hakemin cezalandıralacağı yerde Süper Lig derbi maçında ödüllendirilip, 'Aferin' bile denildiğini biliyoruz. Yine adı bizde bu hakemin kritik son maç öncesi yarıştaki rakibimizin maçına atandığını, burada da aynı niyetin hasıl olması beklendiği. Evinde şampiyon olması gereken şampiyon takımın maçına isimsiz, ataması tereddütlü genç bir hakemin verilmesiyle zorlama bir son dakika penaltısı ile işinin kolaylaştırıldığı. Tüm bu olanların Alanyalı MHK Başkanı'nın ilçesinin takımı maçları öncesi oluyor olması garip değil mi? Alanyaspor Kulüp Başkan'ı Hasan Çavuşoğlu'nun kardeşinin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olduğunu da biliyoruz."

Eleştirilerini sürdüren Tankut, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu hafta atanan hakemler arasında, Alanya'da ikamet eden hangi hakem hangi maça atandı? Bu hafta sahamızda oynayacağımız Kardemir Karabükspor-Adanaspor maçını yönetecek hakem Emre Malok, bu sezon 1'inci hakem olarak kaç maça çıktı? Bu maçların sonuçları ne oldu? Geçen hafta 2'ncilik şansı olan rakibimiz Adana Demirspor takımının nizami golünü iptal eden hakem Alanyalı mıdır? Sizin böyle kurnazlığınızı siz biliyorsunuz da bizi görmüyor mu sanıyorsunuz? Sezon başından beri bizim ve rakibimizin bütün maçlarının izlenildiğinde nelerin ortaya çıkacağı gün gibi aşikardır. Sporda adaleti sağlamadan toplantı ve çalıştayların bir anlamı var mı? Futboldan soğuyan taraftarı statlara çekmenin yolu önce adaleti sağlamaktır. Emeğin şehrinin alın terini kimseye meze yapmayız. Bunları bilin, bizler de sizi biliyoruz."

- K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabükspor Başkanı Tankut'tan Mhk'ya Tepki: 3 Hamle Sonra Neyi Planladığınızı Biliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement