Karabükspor İkinci Yarıda İddialı - Son Dakika
Spor

Karabükspor İkinci Yarıda İddialı

Karabükspor İkinci Yarıda İddialı

PTT 1. Lig’de devrenin son maçında sahasında Göztepespor’u 3-2 mağlup eden Kardemir Karabükspor’da yüzler gülüyor.

28.12.2015 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de devrenin son maçında sahasında Göztepespor'u 3-2 mağlup eden Kardemir Karabükspor'da yüzler gülüyor.

Dün oynadıkları Göztepe maçı ile devreyi 29 puanla ikinci sırada tamlayan Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Süper Lig'e çıkacak en iddialı takımlarından biri olduklarını söyledi.

Elazığ maçından sonra en iyi maçlarını Göztepespor'a karşı oynadıklarını da kaydeden Tankut, "Geriye dönüp baktığımızda içeride Bolu ile deplasmanda Elazığ ve Adana maçlarına üzülüyoruz. Kaybetmememiz gereken maçlardı ve kaybettik. Dolayısıyla sezon yeni başlıyor. Yeni bir takımız. Uyum içerisinde sıkıntıları zaman yaşadık. Bunlar da normal. Sezonun ikinci yarısına sorunların hepsini çözmüş olarak gidiyoruz" dedi.

"İKİNCİ YARIYA DAHA HAZIR BİR TAKIM OLARAK GİRECEĞİZ"

Uzun süre kasığındaki fıtıktan dolayı verim alamadıkları Muhammet Reis'in ameliyat olmasının da kendilerini etkilediğini anlatan Başkan Tankut, "Göztepe maçında 3 gol atan Murat Akın son 3 maçını iğne ile oynadı. Büyük bir fedakarlık gösterdi. Zenke de aynı şekilde son 2-3 maça iğne ile çıktı. Zaman ve süreci iyi değerlendirmek lazım. Dünkü Göztepe müsabakası güzel bir maç oldu. Şehri ve taraftarları havaya sokmak gerekir. İkinci yarıya daha hazır bir takım olarak gireceğiz. Devre arasında takıma santrafor transferimiz olacak. İsimler üzerinde çalışıyoruz. Devre arasında transfer yapmanın zorluğunu biliyoruz. Sezon başında devre arası transfer yapmayacak gibi hazırlık yapmıştık ancak santrafor ihtiyacı hasıl oldu. Sezon başında görüştüğümüz bazı oyuncular vardı ama olmamıştı. İkinci yarı daha iyi olacağımızı ümit ediyoruz. Süper Lig'e çıkacak en iddialı adaylardan biriyiz. Çıkmak için futbolcu arkadaşlarımızın bu bilinci ile dün Göztepe maçında sergiledikleri oyun ve mücadelede bunun bir göstergesi" ifadesinde bulundu.

"VER ELİNİ ŞAMPİYONLUK"

Göztepe galibiyeti sonrası sosyal medya üzerinden taraftara seslenerek şampiyonluk için destek isteyen Başkan Tankut, şu mesajı verdi:

"Yolun yarısına umut ışığını yakmak, çelik ruhlu şehre, kor ateş misali yürekleri kor olmuş bir takım kurmak önceliğimizdi. Tıpkı mavi ateş gibi, alev alev bir takım var önümüzde. Daha ilk yarısı tamamlanmış, devamı var olan bir maçtayız. İkinci yarı biz biliyoruz ki, 'İnanmışlar Ordusu' takımımızla bu şehri şahlandıracak, başaracağız. Bugün biz kazandık ama kazanmamıza turp suyu sıkmak için pusuda bekleyen, akort bozucular var. Bunları da yeri ve zamanı gelince taraftarımızın önüne taşıyacağız. Kimse ama kimse Kardemir Karabükspor'dan önemli ve değerli değil. Bunu, büyük hayallerimize kendi ufak menfaati için çomak sokmak isteyenlere de söylüyoruz. 'Affetmeyiz!' Her şey mavi ateş içinse sus ve alkışla. Bağır ve söyle. En büyük hayaller, en çok çalışanla gelir. Ver elini şampiyonluk. Küçük şehrin büyük hayalleri olan taraftarları, hazırlan! Buruşmuş hayaller, buruk yüreğin olduğunu biliyoruz. Hazırlanın. Mavi ateş koruyla ütülediğiniz bayraklarınız hazır mı? Kor yürekli tribünler hazır mı? Aşkla bağıracak on binler hazır mı?."

KARABÜKSPOR'UN İLK YARI KARNESİ

Ligin 17 haftalık periyodunda kırmızı-mavili ekip 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak devreyi 29 puan toplayarak averajla ikinci sırada tamamladı. Sezon başında Hüseyin Kalpar ile yola çıkan kırmızı-mavili ekip 6 haftada bu hoca ile yollarını ayırdı. 8. haftada Elvir Baliç ile anlaşan Karabükspor, üst üste alınan kötü sonuçlar ile ligin 16. haftasında bu hoca ile de yollarını ayırmıştı.

Karabükspor, şampiyon olarak Süper Lige çıktığı 2009-2010 sezonunda ise ilk devreyi 11 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 37 puan ile kapatmıştı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor İkinci Yarıda İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement