Karabükspor Taraftar Derneği Başkanından Facebook'ta Tehdit İçerikli Paylaşım - Son Dakika
Güncel

Karabükspor Taraftar Derneği Başkanından Facebook'ta Tehdit İçerikli Paylaşım

Karabükspor Taraftar Derneği Başkanından Facebook\'ta Tehdit İçerikli Paylaşım

Ptt 1'inci Ligi'nin 3'üncüsü Kardemir Karabükspor'un Mavi Ateş Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Ünlü, Facebook'ta, "Süper Lig gelmesin, bedel ödemeye hazırım. Cezaevine gireceğimi bilsem de bu şehirden kimse parasını alıp rahat rahat çıkamayacak" diye tehdit içerikli paylaşımda bulundu.

04.05.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nin 3'üncüsü Kardemir Karabükspor'un Mavi Ateş Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Ünlü, Facebook'ta, "Süper Lig gelmesin, bedel ödemeye hazırım. Cezaevine gireceğimi bilsem de bu şehirden kimse parasını alıp rahat rahat çıkamayacak" diye tehdit içerikli paylaşımda bulundu.

Erol Ünlü'nün takımının hafta sonunda Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Adanaspor maçıyla ilgili olarak öncesi sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabındaki yazısı şöyle:

"Sezon başından bu yana bütün bedelleri Mavi Ateş taraftarı ödedi. Şampiyonluğa oynayan takımımız, kulübün durumu sıkışık diye hiçbir deplasmana taraftarlarımızı götürmedik. Evet, hep benim yüzümden. Mavi Ateş taraftarından özür diliyorum. Size karşı bu futbolcu ordusu benim yüzümü kara çıkardı. Eğer ki Süper Lig gelmesin ben bedel ödemeye hazırım. Cezaevine gireceğimi bilsem de bu şehirden kimse parasını alıp rahat rahat çıkamayacak. Ben her türlü bedel ödemeye hazırım. Siz de Süper Lig olmazsa bedelini ödemeye hazır olun. Bu size son uyarıdır."

Kardemir Karabükspor, ligin bitimine 2 hafta kala Multigroup Alanyaspor'un 1 puan gerisinde 56 puanla 3'üncü sırada yer alıyor.

- K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabükspor Taraftar Derneği Başkanından Facebook'ta Tehdit İçerikli Paylaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement