Karacabey Birlikspor'da Hedef Play Off - Son Dakika
Güncel

Karacabey Birlikspor'da Hedef Play Off

Karacabey Birlikspor\'da Hedef Play Off

SPOR Toto 3'üncü Ligi ekiplerinden Karacabey Birlikspor Başkahnı Uğur Koçak, transferler ve hedefleri hakkında bilgi verirken, "Amacımız play off oynamak" dedi.

11.07.2017 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 3'üncü Ligi ekiplerinden Karacabey Birlikspor Başkahnı Uğur Koçak, transferler ve hedefleri hakkında bilgi verirken, "Amacımız play off oynamak" dedi.

Asbaşkan Fahrettin Dengiz'le yönetim kurulu üyeleri Murat Avinç, Serkan Acar, Mustafa Kuzu, Murad Bertan ve Davut Zirek'in katıldığı toplantıda açıklamalarda bulunan Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, "Güçlü bir ekip kurduk. Amacımız play off oynamak. Çalışmalara başladık. 17 Temmuz'da Erzurum kampı var. Lig öncesi son kampı Nevşehir'de yapacağız. Bu şekilde sezon hazırlıklarını tamamlamış olacağız" dedi.

Transfer Komitesinde yer alan yönetici Murat Avinç, iç transferde Yusuf Efil, Mehmet Mert Pala, Ali Serin, Murat Karabatak ve Deniz Keskin ile anlaşırken 15 yeni oyuncu transfer ettiklerini belirtti. Avinç, "Geçtiğimiz sezon Van Büyükşehir Belediyespor'un hocası olan Namık Altunsoy ile anlaştık" diye konuştu. Karacabey Birlikspor'un kadrosuna kattığı oyuncu ve takımları şöyle:

"Erkut Başkaya (Orhangazispor), Ozan Solak (Kartalspor), Fatih Gültekin ( Muğlaspor), İmam Almas (Çorum Belediyespor), Doğancan Topal (Sancaktepe Belediyespor), Zeynel Alkan (Erzincanspor), Batuhan Er (Bayburt), Yasin Tosun (Muğlaspor), Okan Karabulut (Van Büyükşehir Belediyespor), Emre Akdağ ( Ankara Demirspor), Bünyamin Kasal (Bursaspor), Barış Kazer (Düzecespor), Emirhan Çolak (Hatayspor), Ömer Faruk Gümüş (İnegölspor), Bayram Balduk (Sivasspor)

- Karacabeybursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karacabey Birlikspor'da Hedef Play Off - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement