Karacabey İlçe Başkanından Aktaş'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Karacabey İlçe Başkanından Aktaş'a Ziyaret

Karacabey İlçe Başkanından Aktaş\'a Ziyaret

İnegöl'e gelen Ak Parti Karacabey ilçe başkanı Murat Erol, beraberinde Ak Parti İnegöl ve Karacabey yönetimiyle birlikte Başkan Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

29.11.2013 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in eşinin babaannesinin cenaze törenine katılmak üzere İnegöl'e gelen Ak Parti Karacabey ilçe başkanı Murat Erol, beraberinde Ak Parti İnegöl ve Karacabey yönetimiyle birlikte Başkan Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Başka Aktaş; "Karacabey Ak Parti ilçe başkanımız Murat Erol beyi misafir ediyoruz. Öncelikle kendisine ve arkadaşlarına hoş geldiniz diyorum. Bugün cenaze töreni dolayısıyla İnegöl'ümüzde bulunan çok değerli ilçe başkanımız aynı zamanda belediyemize de ziyaret yapmak istedi. Kendilerine bu ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum" dedi.

Aktaş, uzun yıllar partide yöneticilik ve meclis üyeliği yapmış Murat Erol'un, Karacabey eski ilçe başkanının belediye başkan aday adayı olması hasebiyle, kısa bir süre önce genel merkezin görevlendirmesi ile ilçe başkanlığına getirildiğini belirtti.

Kendisine yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Aktaş, "Bugün ilçe başkan ve yöneticilerimizle beraber kendilerini misafir ediyoruz. Bu vesileyle de Karacabey'deki tüm teşkilat mensuplarına dostlarımıza selam ve saygılarımı gönderiyorum" dedi.

Ak Parti Karacabey ilçe başkanı Murat Erol ise; İnegöl'e cenaze törenine katılmak üzere geldiklerini, bu vesile ile de Belediye Başkanı Alinur Aktaş veAk Parti ilçe başkanı Bülent Temelli'yi ziyaret etme olanağına sahip olduklarını ifade etti.

Kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Erol, daha önceleri de sportif faaliyetler için İnegöl'e geldiklerini belirtti.Aktaş, ziyaretin sonunda misafirlere İnegöl'ü tanıtan Kent Rehberi ve çini takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey İlçe Başkanından Aktaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement