Karacabey'in Eşsiz Doğası Filmlere Mekân Oldu - Son Dakika
Güncel

Karacabey'in Eşsiz Doğası Filmlere Mekân Oldu

Karacabey'in 'Leylek Köyü' olarak da bilinen Eskikaraağaç Mahallesi'nde, bugünlerde 'İlk Öpücük' isimli sineme filmine ev sahipliği yapmanın tatlı heyecanı yaşanıyor.

05.04.2017 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemde gerçekleştirdiği ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif atılımlarla ön plana çıkan Karacabey; eşsiz doğal güzellikleri ile film yönetmenlerinin de ilgisini çekmeyi başardı.

ATV'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' isimli yarışmanın sunuculuğunu da yapan, dizi ve film oyuncusu Murat Yıldırım ile 'Kiraz Mevsimi' isimli TV dizisinin oyuncusu Özge Güner tarafından başrollerin paylaşıldığı, komedi-dram tarzındaki 'İlk Öpücük' filminin, önümüzdeki sezon sinemaseverlerle beyaz perdede buluşacağı bildirildi.

Mahalle Sakinlerinde Tatlı Heyecan

Leylek Köyü olarak da bilinen Karacabey Eskikaarağaç Mahallesi'nde kurulan film setinde, tüm hızı ile devam eden çekimlerde, ilçenin el değmemiş eşsiz doğal güzellikleri de arka planda sıkça yer alırken, köy sakinleri de filme ev sahipliği yapmanın tatlı heyecanını yaşıyor.

Yapımcılığı Lucky Red tarafından üstlenilen filmde; mesleğine gönül vermiş bir veteriner ile zaman zaman hafızasını yitiren genç bir kız arasında geçen aşk hikâyesi konu edilirken, filmin arka planında ise Karacabey'in longoz ormanları, ayı barınağı, hara ve diğer eşsiz doğal güzellikleri, doğal mekân olarak önümüzdeki sezon sinemaseverlerle buluşacak.

Karacabey, Birçok Filme Mekân Olabilecek Potansiyelde

Eskikaarağaç Mahallesi ile Karacabeyli amatör oyuncuların da ilk kez sahne heyecanını tattığı filmin, ilçede çekilmesi adına önemli çaba gösteren ve Kınalı Kar, İkimizin Yerine ve İstanbullu Gelin gibi dizi ve filmlerin de Bursa'da çekilmesini sağlayan, Bursalı Sanatçı ve Yapımcı Erdal Olgun, filmle ile kısa bir değerlendirmede bulundu. Erdal Olgun yaptığı açıklamada, Karacabey'in potansiyeline vurgu yaparak, önümüzdeki dönemde çok daha büyük ölçekli filmlere mekân olmasının, hiç de şaşırtıcı olmayacağını ifade etti.

Ali Özkan: Keşfedilmemiş Değerleri Gün Yüzüne Çıkarıyoruz

Sinema dünyasında önemli ses getirmesi beklenen film platosunu ve ziyaret eden ve teknik ekip ile oyuncularla bir araya gelerek kolaylıklar dileyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Karacabey'in ekonomik olduğu kadar başta turizm olmak üzere sayısız keşfedilmemiş değerlerin gün yüzüne çıkarılması adına başlattıkları girişimler konusunda kararlılık vurgusunda bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey'in Eşsiz Doğası Filmlere Mekân Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement