Karacabey maçında kırmızı kart gören Altay Bayındır Gaziantep maçında yok - Son Dakika
Spor

Karacabey maçında kırmızı kart gören Altay Bayındır Gaziantep maçında yok

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Karacabey Belediyespor ile karşılaştığı maçta kırmızı kart gören Altay Bayındır'ın Gaziantep FK maçında cezalı duruma düşüp düşmediği merak konusu oldu.

17.12.2020 09:12  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Karacabey Belediyespor'u konuk eden Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır, 28. dakikada kırmızı kart gördü.

Genç kaleci, ceza sahası dışında topa elle müdahale ettiği için kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Altay'ın kırmızı kartı sonrasında akıllara Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile oynanacak olan maç geldi.

22 yaşındaki file bekçisi, direkt kırmızı kartla cezalandırıldığı için Gaziantep FK'ya karşı forma giyemeyecek. Altay'ın kırmızı kart cezası, Tahkim Kurulu tarafından 1 maça düşürülmezse genç kaleci 14. haftada oynanacak olan Başakşehir karşılaşmasında da yer alamayacak.

FUTBOL DİSİPLİN TALİMATI NE DİYOR?

Futbol Disiplin Talimatı'nın 94. maddesinde kırmızı kart gören oyuncularla ilgili, "Resmi müsabakalarda hakem tarafından kırmızı kart gösterilerek oyundan ihraç edilen futbolcular, 5. Fıkra hükmü saklı kalmak koşuluyla idari tedbirlidirler ve cezaları sona erinceye kadar hiçbir resmi müsabakada oynayamazlar." şeklinde yaptırım uygulanacağı açıklanmıştı.

Altay Bayındır çift sarı kartla oyundan ihraç edilseydi, 94. maddenin 5. fıkrası nedeniyle cezasını kupada çekecekti.

Karacabey maçında kırmızı kart gören Altay Bayındır Gaziantep maçında yok

Son Dakika Spor Karacabey maçında kırmızı kart gören Altay Bayındır Gaziantep maçında yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • babAKO: çöp zaten sıkıntı yok 10 4 Yanıtla
  • dobra: allahtan adamlar kendi kalesine gol attı yoksa fener 2 gün oynasa gol atamazdı, rezil fenerbahçe. 8 1 Yanıtla
  • perfecto: bu altay bayındır kaleci değil inanın değil fenerbahçe ocak ayında yapacağı ilk iş iyi bir kaleci bulmak altay bayındır kesinlikle amatör bir kaleci 0 0 Yanıtla

Advertisement