Karadağ, Solgun'a Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Karadağ, Solgun'a Teşekkür Etti

Karadağ, Solgun\'a Teşekkür Etti

Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, ilki Muş’ta yapılan Uluslararası Tütün Çalıştayı’nın Türk tütünün ekonomiye katkı sunması için Tütün Üretim ve Pazarlama Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Şeyhmus Solgun’un büyük bir başarıya imza attığını belirterek teşekkür etti.

18.06.2016 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, ilki Muş'ta yapılan Uluslararası Tütün Çalıştayı'nın Türk tütünün ekonomiye katkı sunması için Tütün Üretim ve Pazarlama Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Şeyhmus Solgun'un büyük bir başarıya imza attığını belirterek teşekkür etti.

01-02 Haziran 2016 tarihinde Muş'ta yapılan Uluslararası Tütün Çalıştayı'nın ikinci oturumu moderatörü Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, çalıştayın Türk tütünü için çok önemli olduğunu söyledi. Türkiye'de ilk defa tütün çalıştayının yapılmasının son derece önemli olduğunu ve bu çalıştaya imza atan Tütün Üretim ve Pazarlama Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Şeyhmus Solgun'na minnettar olduklarını belirten Prof. Dr. Karadağ, Mayıs 2017 tarihinde Denizli'de yapılacağını açıkladı. Tütün Üretim ve Pazarlama Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Şeyhmus Solgun'na yazılı bir açıklama göndererek tebrik eden Karadağ, "Böylesine harika üstelik de uluslararası nitelikte çok kapsamlı, yaklaşık 20'ye yakın ülkeden gelen temsilcilerin de iştirak ettiği çok amaçlı bir çalıştayı düzenlemenizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şu ana kadar gerek dünyada gerekse ülke içinde birçok Kongre, sempozyum, workshop, çalıştay, panellere bizzat iştirak eden birisi olarak böylesine akıcı, kaliteli, bakanlık düzeyinde, bakan yardımcılarının, daire başkanlarının, genel müdürlerin, siyasi camianın, milletvekillerinin, bilim adamlarının, üreticilerimizin, sigara üreticilerinin, eksperlerin, sektör temsilcilerinin yoğun iştirak ettiği ender çalıştaylardan birisine şahit oldum" dedi.

Denizli'de yapılacak olan çalıştayın da Muş'ta ki gibi verimli olması temennisinde bulunan Karadağ, "Değerli genel başkanım böylesine uluslararası nitelikte en üst düzeyde düzenlemiş olduğunuz böylesine harika bir çalıştayı en üst seviyede başarı ile tamamladığınız için sizleri en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Ender rastladığım nezaket ve letafetiniz için de hassaten çok teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bundan sonraki bir başka çalıştayda buluşmak dileği ile selam ve saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karadağ, Solgun'a Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement