Karadeniz derbisinde kazanan çıkmadı! Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'la 0-0 berabere kaldı - Son Dakika
Spor

Karadeniz derbisinde kazanan çıkmadı! Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'la 0-0 berabere kaldı

Karadeniz derbisinde kazanan çıkmadı! Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor\'la 0-0 berabere kaldı

Süper Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'la 0-0 berabere kaldı. Bordo-mavililer bu sonuçla üst üste 3. beraberliği aldı.

10.04.2021 18:01  Güncelleme: 01:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karadeniz derbisinde Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'la karşılaştı. Gol sesi çıkmayan mücadele 0-0 sona erdi.

TARIK ÇETİN PERFORMANSIYLA ÖNE ÇIKTI

Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Rizespor kalecisi Tarık Çetin'in performansıyla öne çıktığı mücadelede Trabzonspor golü bulamadı. Maçın ikinci devresinde tempo bir hayli düşerken iki takım da birer puana razı oldu.

VITOR HUGO'YA KIRMIZI ÇIKTI

Trabzonspor'da Vitor Hugo, Michalak'a yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Rizespor 10 kişi kalan rakibi karşısında baskıyı iyice artırdı. Uzatmaların ilk dakikasında Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı. Uzaklardan Djokovic'in sert şutunda top üst direğe takıldı ve mücadele 0-0 sona erdi.

Son Dakika Spor Karadeniz derbisinde kazanan çıkmadı! Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'la 0-0 berabere kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TARAFTAR: TAKIM KÖTÜ YÖNETİLİYOR. ORTALAMANIN ALTI ÇOK OYUNCU VAR. SAÇ BAŞ YOLMAKTAN MAÇ İZLEYEMEZ OLDUK. TRABZONSPOR 10 KİŞİ İLE SAVUNMA YAPMAZ. YA AVCI BUNU İDRAK EDECEK YA GİDECEK. BERABERLİK TAKIMI İSTEMİYORUZ. BU TAKIMIN BİR KARAKTERİ VE TEK BİR SLOGANI VAR O DA "DİK OYNA". BİLMEYENE KAPI GÖSTERİLSİN. 0 3 Yanıtla

Advertisement