Karadeniz Ereğli Çakan'ı Bağrına Bastı - Son Dakika
Yerel

Karadeniz Ereğli Çakan'ı Bağrına Bastı

Karadeniz Ereğli Çakan\'ı Bağrına Bastı

Miliiyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili Zeki Çakan, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde şehir merkezinde bulunan Pazar yerini ziyaret ederek burada halk ile bir araya geldi.

18.10.2015 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Miliiyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili Zeki Çakan, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde şehir merkezinde bulunan Pazar yerini ziyaret ederek burada halk ile bir araya geldi.

1 Kasım'da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi destek ziyaretlerine devam eden MHP Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, Karadeniz Ereğli'de yayın hayatını sürdüren Değişim Radyo'nun canlı konuğu olduktan sonra kent merkezinde bulunan şehir pazarında halk ile kucaklaştı. Çakan'ın seçim ve destek gezisine; İlçe Başkanı Talat Şeker, MHP Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz, MHP Karadeniz Ereğli Kadın Kolları Başkanı Ayşe Türk, MHP Karadeniz Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gencer Kamiloğlu ile çok sayıda partililer eşlik etti.

Çakan, Pazar yerinde hem esnaf ile tokalaştı ve 1 Kasım'da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde destek istemeyi de ihmal etmedi. Milletvekili Çakan Pazar gezisinde MHP Karadeniz Ereğli Kadın Kolları Başkanına burada çiçekçiden çiçek alarak kendisine jestte bulundu. MHP Zonguldak Milletvekili Çakan daha sonra gezisini köylere ayırdı.

ÇAKAN, GENÇ ÇİFTLERİN MUTLULUKLARINA ŞAHİT OLDU

MHP Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, 1 Kasım öncesi seçim turlarına aralıksız devam ederken Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Hamzafakıllı Köyü'nde Serpil ve Şahin Akman çiftinin kına merasimlerine katılarak burada geline takı taktı ve burada bir konuşma yaparak seçimler öncesi vatandaşlardan kendisine destek de bulunmasını istedi. Çakan buradaki kına merasiminden sonra Belen Sanayi Sitesinde bulunan düğün salonunda Karadeniz Ereğli MHP Kadın Kolları Komisyonunda olan Ayfer ve Tarık Kefeli'nin de düğününe katılarak mutluluklarına şahit oldu. Çakan, her iki kına ve düğün merasiminde gelin ve damat ile ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karadeniz Ereğli Çakan'ı Bağrına Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement