Karadenizliler Akpınar'ın Adaylığından Mutlu - Son Dakika
Yerel

Karadenizliler Akpınar'ın Adaylığından Mutlu

Karadenizliler Akpınar\'ın Adaylığından Mutlu

Yerel seçim çalışmaları kapsamında hemşehri derneklerini ziyaret eden CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar'a en büyük destek Karadenizlilerden geldi.

14.03.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçim çalışmaları kapsamında hemşehri derneklerini ziyaret eden CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar'a en büyük destek Karadenizlilerden geldi. Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu üyeleri, yerel seçimlerde Akpınar'ın yanında olduklarını belirtti.

TAM KADRO DESTEK

Federasyon binasındaki buluşmaya EKAF Başkanı Aydın Özyar, yönetim kurulu üyeleri ve federasyona bağlı derneklerin yöneticileri katıldı. Aynı zamanda EKAF Denetim Kurulu Başkanı da olan Parlamenterler Birliği Başkanı Metin Öney de Akpınar'ı destekleyeceklerini söyledi.

DAYANIŞMA YAPACAĞIZ

Ziyarette konuşan CHP Karşıyaka adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, hemşheri derneklerinin önemine değindi. İzmir'in, Karşıyaka'nın hoşgörü ve barış kenti olduğunu dile getiren Akpınar, "Her memleketten, her kentten insanın gönül rahatlığıyla yaşayabildiği bir yerdeyiz. Vatandaşlarımızın kendi kültürlerini özgürce sürdürmeleri için yerel yönetimlere önemli görevler düşmektedir. Bir kentin yöneticileri, derneklerle, federasyonlarla barışık ve işbirliği içinde değilse, başarıya ulaşması çok zordur. Eğer göreve gelirsem, Karşıyaka'yı, sivil toplum örgütleriyle beraber yöneteceğim. Daha da ötesi, belediyeyi kentin en büyük sivil toplum örgütü haline getireceğim. Hemşehri kuruluşları ile yol yürümek bizim için onurdur" dedi.

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Ege Bölgesi'nin en büyük sivil toplum kuruluşları arasında yer aldıklarını belirten EKAF Başkanı Aydın Özyar, yerel yöneticilerin, sivil toplum kuruluşlarına ve hemşehri derneklerine sahip çıkmalarını beklediklerini söyledi. Akpınar'a başarı dileklerini ileten Özyar, seçimlerden sonra dayanışma ve birlik içinde çalışmaya hazır olduklarını söyledi. CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka'nın önde gelen isimleri tarafından kurulan Bostanlı Şehir Kulübünü de ziyaret etti. Aralarında eski milletvekili Turan Arınç'ın da bulunduğu üyelerle sohbet eden Akpınar, projelerini anlattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karadenizliler Akpınar'ın Adaylığından Mutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement