Karagül 116. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle - Son Dakika
Güncel

Karagül 116. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle

Karagül 116. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle

Yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen Karagül bu hafta da izleyecileri ekran başına kilitleyecek.

04.04.2016 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen Karagül bu hafta da izleyecileri ekran başına kilitleyecek. Dizinin yeni yayınlanan fragmanından sonra Karagül hayranları kasadan çıkacakları merak ediyor. Dizinin 116.bölüm fragmanını haberimizden takip edebilirsiniz.

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? İZLE

Sevda'nın Kendal'ı alt etmek için yaptığı plan, başarısız olur... Ancak Kendal her zaman olduğu gibi bunu da kendi lehine çevirecek bir yol bulur. Kasım ve Ayşe'yi içinden çıkamayacakları bir tuzağa düşürür. Baran'ın Nazlı konusunda bu kadar ileri gitmesine hiç bir şekilde onay vermeyen Ebru ve Narin, belki de ilk defa oğulları için bir araya gelirler ve onu bu hatadan vazgeçirmek için çabalarlar... Ancak Baran, Nazlı'yı kurtarmak konusunda kararlıdır. Baran'ın bu kararlılığı konak için bitmeyen tehlikeler zincirinin yeni bir halkası olarak eklenecektir. Kendal'ı başka türlü durduramayacağını anlayan Kadriye ana, yıllardır köşe bucak sakladığı sırları artık gün yüzüne çıkarmaya karar verir. Ancak Kendal bu kadar çabuk pes etmeyecektir.

KARAGÜL NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Bu yıl 4. sezonunda olan FOX'un reyting rekortmeni "Karagül" dizisi, sona doğru yaklaşıyor. Uçankuş TV'nin "İki Kadın Arasında" programının haberine göre Murat Saraçoğlu'nun yönettiği Gaziantep'te çekilen dizi, 125. bölümde ekrana veda edecek.

İlk 3 sezonunda Yavuz Bingöl ile Özcan Deniz'ın de rol aldığı dizinin son olarak 115. bölümü çekilmişti.

KENDAL, ÖZLEM VE BARAN'LA YOLA DEVAM

Dizide kötü adam Kendal'ı canlandıran Mesut Akusta ile genç yıldızlar Mert Yazıcıoğlu ile Hilal Altınbilek, "Karagül"ün yapımcısının sonbaharda çekeceği yeni projelerinde rol alacak. Dizide Baran karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu ile yengesi Özlem'i canlandıran Hilal Altınbilek, 2 yıldır aşk yaşıyor.

ECE USLU'NUN BİTMEYEN DİZİ İSYANI

Karagül'ün Ebru Şamverdi'si Ece Uslu'nun dizinin Gaziantep'teki daimi mekanı olan konak çekiminden paylaştığı fotoğrafın altına "Bir eğleniyoruz, bir eğleniyoruz. Aman da aman… Bitmeyen Karagül dizisi" yazması dikkat çekti. Bu durum dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu'ndan ayrılıp boom operatörü Ejder Özgür'le beraber olmaya başlayan Ece Uslu'nun diziden çok sıkıldığı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Karagül 116. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement