Karagül Dizisinin Kanalı Belli Oldu - Son Dakika
Dizi

Karagül Dizisinin Kanalı Belli Oldu

TV dünyası aldığı yüksek reytingler nedeniyle tüm kanalların peşine düştüğü Karagül'ün transferine kilitlenmişti. Ancak dizi eski kanalında kaldı.

20.06.2014 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avşar Film'in FOX için çektiği "Karagül", her cuma aldığı yüksek reytinglerle adından söz ettiriyor. Reytinglerde "Kurtlar Vadisi"ni bile geride bırakan diziye uzun süredir transfer teklifleri yapılıyordu.

TÜM KANALLAR TRANSFER İÇİN SEFERBER OLDU

Başta Show TV, Atv, Star TV ve Kanal D diziyi transfer etmek için harekete geçmişti. Ece Uslu, Özcan Deniz, Yavuz Bingöl ve Şerif Sezer'den oluşan dev kadrosuyla beğeni toplayan dizi, geçen hafta ekrana gelen sezon finalinin ardından TV dünyasını adeta kilitledi.

KARAGÜL'ÜN YENİ KANALI BELLİ OLDU

Kanallar Karagül'ün durumu netleşmeden yeni sezon için yeni dizi projesi almamaya karar verdi. "Karagül"ün yapım şirketinin patronu Şükrü Avşar, gelen teklifleri değerlendirdi ve sonunda kararını verdi. Güneş'in haberine göre Avşar, iyi bir zam yapan FOX'ta kaldı.

ÖZCAN DENİZ ÖNÜMÜZDEKİ SEZON VEDA EDECEK

Yavuz Bingöl'ün kadrosundan ayrılacağı dizinin başrol oyuncularından Özcan Deniz de eylül ayında ekrana gelen birkaç bölümün ardından veda edecek. Bingöl dizide çok fazla sahnesi olmamasından dolayı düşürülen ücretinden dolayı yapım ekibine yeni sezonda yer almak istemediğini söylese de Avşar Film ekibi Bingöl’ün yeni sezonda sahnelerine ve karakterine ağırlık verileceği sözleriyle Yavuz Bingöl’ü bu kararından döndürmeye çalıştığı da gelen bilgiler arasında.

Karagül Dizisinin Kanalı Belli Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dizi Karagül Dizisinin Kanalı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement