Karagümrük, Ahmet Nur Çebi'ye sosyal medyadan 'Baba Hakkı' fotoğrafıyla cevap verdi - Son Dakika
Spor

Karagümrük, Ahmet Nur Çebi'ye sosyal medyadan 'Baba Hakkı' fotoğrafıyla cevap verdi

Beşiktaş'ın Karagümrük'e kaybetmesinin yankıları sürüyor. Ahmet Nur Çebi'nin bugün Karagümrük'e yönelik söylediği, "Düşmemeyi mi başardınız, şampiyon mu oldunuz, neyi kutluyorsunuz?" sözlerine kırmızı-siyahlılar sosyal medyadan cevap verdi. Siyah-beyazlıların slogan olarak kullandığı "Hakkımızla ve şerefimizle" ifadesine göndermede bulunan Karagümrük, 'Baba Hakkı' paylaşımında bulundu.

13.05.2021 23:39  Güncelleme: 23:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 41. haftasında Beşiktaş, sahasında Karagümrük'e yenilerek Galatasaray'ı da zirveye ortak etti. Karşılaşmanın yankıları sürerken Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün sert açıklamalarda bulundu. Karagümrük ise bu açıklamalara sosyal medyadan 'Baba Hakkı' fotoğrafıyla yanıt verdi.

"ÖLENE KADAR BU İŞİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

Son düdüğün ardından Vodafone Park'taki soyunma odası koridorlarında arbede yaşanan maçla ilgili bugün önce Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi konuştu. Çebi, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette "Düşmemeyi mi başardınız, şampiyon mu oldunuz, neyi kutluyorsunuz? Bunu merak ediyorum ve bu merakımı gidermek için de ölene kadar bu işin takipçisi olacağım" diyerek Karagümrük takımını eleştirdi.

SOSYAL MEDYADA CEVAP

Bu açıklamalar üzerine Fatih Karagümrük'ten yanıt gecikmedi. Kırmızı-siyahlılar, resmi Twitter hesabından Beşiktaş'ın efsanevi ismi "Baba Hakkı" paylaşımında bulunarak Çebi'nin açıklamalarına tepki gösterdi. Süper Lig temsilcisi böylece Beşiktaş ile özdeşleşen "Hakkımızla ve şerefimizle" sloganına göndermede bulundu.

Karagümrük'ten Ahmet Nur Çebi'ye 'Baba Hakkı'lı cevap

BABA HAKKI, BEŞİKTAŞ'TAN ÖNCE KARAGÜMRÜK'TE FORMA GİYDİ

Karagümrük'ün Baba Hakkı paylaşımının bir başka sebebi ise, efsane futbol adamının Beşiktaş dışında bu kulüpte de oynamış olması. Hakkı Yeten, 17 yıl Beşiktaş forması giyip siyah-beyazlıların efsanesi olmadan önce 1926 ile 1931 arasında Karagümrük'te top koşturdu.

Karagümrük, Ahmet Nur Çebi\'ye sosyal medyadan \'Baba Hakkı\' fotoğrafıyla cevap verdi

Son Dakika Spor Karagümrük, Ahmet Nur Çebi'ye sosyal medyadan 'Baba Hakkı' fotoğrafıyla cevap verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Sertac: Zaten gol atanları giriş koridorlarında Beşiktaşlilar dövmüş başkanın neden hala yüzü kızarmıyor. 8 4 Yanıtla
  • Cem: Beşiktaş bu başkanı çok aramişmi sürekli ağlıyor,buna biri bi emzik versin yahu 10 2 Yanıtla
  • Ates: Bjk ağlama 8 3 Yanıtla
  • Fatih: 2011 de şikeden ceza alan kluplerden biri sizsiniz neyin kafasi bu 8 3 Yanıtla
  • binnet: öyle bir toplum oldukki.şikeden ceza alanlar bile kendileri yenildiğinde başkalarını şikeyle suçluyor.ne yapsaydı karagümrük bilerek yenilsemiydi.herhalde o zaman mutlu olacaktın.öyle olsaydı sen ne olacaktın 9 1 Yanıtla
  • EMMİ: NEYİ MERAK EDİYORSUN ADAM GİBİ YENİLMEYİ KABULLENMEYİDE BİLMİYORSUNUZ ,ADAMLAR BEŞİKTAŞI EVİNDE YENMİŞ MANŞETLERE ÇIKMIŞ ELBETTE SEVİNECEKLER SİVAS TA SEVİNDİ ŞAMPİYONMU OLDU KÜMEDENMİ KURTULDU ÇOK AYIP ÇOOOK 10 0 Yanıtla
  • Rena: Sen git o zaman önceki kaybetti ğin lerde konuş o zaman 7 3 Yanıtla
  • harun : şike saray işbaşında denizli fb maçını unutmadık hani şu verilen 1 milyon varya 6 4 Yanıtla Cef: Hataya 7 atanlar şikeden bahsediyor 3 2
  • Kamu: Bu başkan Beşiktaşa yakışmıyor. 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement