Karahayıt'a Pamukkale Belediyesi'nin Eli Değdi - Son Dakika
Yerel

Karahayıt'a Pamukkale Belediyesi'nin Eli Değdi

Karahayıt\'a Pamukkale Belediyesi\'nin Eli Değdi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Karahayıt’ın özellikle temizlik yönünden kötü bir durumda devir alındığını belirterek,belediye çalışmalarıyla mahallenin turizmde göz bebeği haline dönüşeceğini söyledi.

01.06.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Karahayıt'ın özellikle temizlik yönünden kötü bir durumda devir alındığını belirterek,belediye çalışmalarıyla mahallenin turizmde göz bebeği haline dönüşeceğini söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve beraberindekiler, turizm sezonu başlarken milyonlarca turisti misafir eden Karahayıt'ta incelemelerde bulundu.

Pamukkale Belediyesi'nin her mahallede planlandığı gibi Karahayıt'ta da çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Başkan Hüseyin Gürlesin, "Tüm mahallelerimizde alanda inceleme yapıyoruz. Ekiplerimiz belediye sınırlarında adım atmadık yer bırakmayacak. Turizm sezonu yaklaşması nedeniyle Pamukkale ve Karahayıt'a ağırlık verdik. Bugün ise Karahayıt'ta inceleme yapıyoruz. Kısa süre önce temizlik ekiplerimiz baştan sona Karahayıt'ı temizlikten geçirdi. Bugün de yollarda ne gibi düzenleme yapabiliriz, parklarımızı ve ortak kullanım alanlarımızda nasıl çalışma yürütebiliriz inceleme yapıyoruz. Vatandaşın işinin görülmesi bizim asıl hedefimizdir. Çok farklı çalışmaları yürütüyoruz. Zaman zaman bizler Karahayıt'ta incelemelerde bulunup ziyaretler yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen tepki olumlu yöndedir. İnşallah Karahayıt'ımız turizmin gözbebeği haline gelecek. Amacımız insanlarımızı bulunduğu yerde memnun etmek ve hizmeti ulaştırmaktır. Bunda da başarılı olacağımıza inanıyorum"dedi.

Bu arada Başkan Gürlesin, gördüğü eksiklikleri acil olarak giderilmesi için talimat verdi.

Başkan Gürlesin, diğer ekiplerinde Akköy, Pamukkale, Uzunpınar gibi bu bölgelerde incelemelerinin devam ettiğini sözlerine ekledi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karahayıt'a Pamukkale Belediyesi'nin Eli Değdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement