Karakoyun'a Seçimlerden Sonra Su Verilecek - Son Dakika
Yerel

Karakoyun'a Seçimlerden Sonra Su Verilecek

Karakoyun\'a Seçimlerden Sonra Su Verilecek

Birimlerin çalışmalarını denetleyen Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. A. Eşref Fakıbaba, Karakoyun Deresi çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı.

08.02.2014 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba,"Tahmin ediyorum ki Mayıs ayında bu proje hayata geçirilecek ve suyu bırakacaklardır. Çünkü bütün altyapı çalışmaları tamamlandı. Borular döşendi ve çok hızlı bir şekilde direkli havzasına su verilecek" dedi.

Yaklaşan yerel seçimlerin ardından bir hafta sonra Karakoyun Deresine su verilmesini beklediğini kaydeden Fakıbaba, "2009'da söz verdikleri halde 3 yıldır İl Özel İdaresi gerekli çalışmayı yaptığını söylüyor. Benim tahminim bu çalışmalar seçimden bir hafta sonra sonuç verir ve Urfalılarda bende hayalimiz olan Karakoyun Deresinden suyun aktığını görebiliriz" diye konuştu.

Şanlıurfa Belediyesi olarak Direkli'den GAP Arena Stadyumuna kadar geçen bölgede gerekli çalışmaları tamamladıklarını kaydeden Fakıbaba, "Halkımız gidip görürse belediyemiz bu noktalarda gerekli çalışmalarını bitirmiştir. Sadece Samsat Meydanı ve Hızmalıda az bir işimiz kaldı. O da bağlantılar yapılacak ve hakikaten herkes özlemi olan projeye kavuşmuş olacak" diye ekledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Karakoyun'a Seçimlerden Sonra Su Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement