Karaman'da iki genç, mısır tarlasında baygın halde bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Karaman'da iki genç, mısır tarlasında baygın halde bulundu

Karaman'da mısır tarlasında fark edilen 2 genç adam, sağlık ekiplerini harekete geçirdi. 2 gencin aşırı derecede alkol almalarından dolayı baygın olduklarını tespit edildi.

15.09.2019 16:52  Güncelleme: 00:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da hasadı yapılan mısır tarlasında baygın halde bulunan 2 genç hastaneye kaldırıldı.

VATANDAŞLAR 112'YE BİLDİRDİ

Olay, saat 14.45 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Ereğli yolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, hasadı yapılan mısır tarlasında 2 kişinin hareketsiz şekilde yattığını gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Karaman'da iki genç, mısır tarlasında baygın halde bulundu

BAYGIN OLDUKLARI TESPİT

Polis ve sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde 16-17 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve üzerlerinde kimlik bulunmadığı için isimleri öğrenilemeyen 2 gencin aşırı derecede alkol almalarından dolayı baygın olduklarını tespit etti. Kendinde olmayan gençler, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Karaman'da iki genç, mısır tarlasında baygın halde bulundu
Karaman\'da iki genç, mısır tarlasında baygın halde bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karaman'da iki genç, mısır tarlasında baygın halde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • Esra: Bu ülke düzelmez çünkü laiklikle yönetiliyo 19 42 Yanıtla
  • turk: islam ulkesinde ezan okunur millet periscopda canli fantasi kurar. camilere namaz kilmaya giden olmaz, gwnclik yok olmus erkege benzeyen genc kalmamis. MERAK EDIYORUM ataturk canakkale destaninin boyle bir miletlemi yazdi yoksa,,,,,,,,,,,, ulkeyi yonetenler turk islam ahlakini yok etmek icin elinden geleni yapiyor, icki esrar ve internet kisitlanmali 21 10 Yanıtla Serikli: Sen adına Türk yazmışsın ama değiştir Arap yap onu sen 18 26 okan durmiş: aynen 16 11 Gök tengri: Türkün dini gök tengricilik arabın diniyse müslümanlik gecmisinize bir bakin ona gore yasayin musluman dogdunuz diye musluman degil herkes... 0 1 Türk Kizindan Gök Tengriye Cevap: Bizler Son Din Islamiyeti Sectik Elhamdülillah.. Müslüman Olduk Diye Türklügümüzden Vaz Gecmedik ki.. Bir Dinin Ayri Irki Olmadigi Gibi.. Bir Irkin da Ayri Dini Olmaz... Ne Mutlu Yüce Türk Milletinin Asil Bir Evladi Olarak Dogmusuz.. Ne Mutlu Hak Din Islami Secmisiz. 1 0 Her koyun kendi bacağından: Sen kendi ahirini düşün neden bu kadar sıkıntın 0 0 Bilge: Türk yazılır turk yazılmaz! Sen o zaman yorumunu mektupla yaz gönder . 0 0 Bende TURKUM: Aynen abıcım ınternet kısıtlanmalı ne kadar sosyal medya yaygınlastı mılletımız cıgrından cıktı ben eskı cagrı atmayı ozledım bı cagrı atrdık mutlu olurduk benı dusunuyor karsıdakı cagrı atan dıe sımdı dunyanın bı ucuyla konusuyorlar ama oncagrıların kıgıbı mutlu olunmuyor 0 0 Asi: Lan bir bitmediniz o kisitlansin bu kisitlansin çocuk tecavüze gelince bir kereden bir şey olmaz deyin 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement