Karaman'da Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar - Son Dakika
Güncel

Karaman'da Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizi biz yapan ve millet olma bilincimizi oluşturan temel değerlerin ve sahip olduğumuz şanlı geçmişle aramızdaki güçlü bağın en önemli halkalarından birini oluşturmaktadır.

12.06.2017 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizi biz yapan ve millet olma bilincimizi oluşturan temel değerlerin ve sahip olduğumuz şanlı geçmişle aramızdaki güçlü bağın en önemli halkalarından birini oluşturmaktadır." dedi.

Karaman Valiliği, Polisevinde, şehit aileleri, gaziler ve yetimler için iftar programı düzenledi.

Vali Tapsız, burada yaptığı konuşmada, şehit ailelerinin bu vatan ve millet için çocuklarını, eşlerini, en sevdiklerini feda ettiklerini söyledi.

Ülkenin her köşesinden insanların bu vatanın bağımsızlığı, huzur ve güvenliği için Birinci Dünya Savaşı'nda, Çanakkale'de, Sarıkamış'ta, Yemen'de, milli mücadele ile son 30 yıldır verilen terörle mücadelede ve en sonda 15 Temmuz'da sayısız şehitler verildiğini aktaran Tapsız, şöyle konuştu:

"Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizi biz yapan ve millet olma bilincimizi oluşturan temel değerlerin ve sahip olduğumuz şanlı geçmişle aramızdaki güçlü bağın en önemli halkalarından birini oluşturmaktadır. Şehit ve gazilerimiz, huzur ve barış içerisinde bir hayat sürebilmemiz için canlarını ortaya koymuş, kendilerini bu vatan için siper etmişlerdir. Onların bu kahramanlıkları ve fedakarlıkları bizim varlık sebebimiz olmuştur. Onların bize emaneti olan şehit yakınlarımızın acısını, üzüntüsünü ve sorunlarını paylaşmak, her zaman yanlarında olmak bizim için görevin ötesinde büyük bir onur ve vefa borcudur."

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ise Karaman'ı arzu edilen yere, bu ülkenin bekasına katkı vermek adına birlikte taşıyacaklarını belirterek, "Bununla ilgili çalışmaların tamamının yapıldığını bilmenizi istiyorum. Bu ülkenin dünyada hak ettiği yeri alabilmesi için ülkemizi mutlaka geliştirmemiz ve başkalarına muhtaç etmememiz gerekiyor." diye konuştu.

Daha sonra protokol üyeleri iftar programına katılan şehit ailelerine üzerinde ayetlerin olduğu tablo hediye etti.

Programa AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Garnizon Komutanı Albay İlhan Şen, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karaman'da Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar - Son Dakika


Advertisement