Yüzmek İçin Girdiği Barajda Kaybolan Liseli Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Yüzmek İçin Girdiği Barajda Kaybolan Liseli Gencin Cesedi Bulundu

Yüzmek İçin Girdiği Barajda Kaybolan Liseli Gencin Cesedi Bulundu

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde yüzmek için arkadaşlarıyla birlikte baraj gölüne giren ve bir süre sonra suda kaybolan lise öğrencisinin cansız bedenine ulaşıldı.

13.06.2015 12:59  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da yüzmek için girdiği Ayrancı Barajı Gölü'nde suda kaybolan 15 yaşındaki lise öğrencisi Emre Karabacak'ın cesedi, olayın ardından korkup kaçan ve durumu kimseye anlatmayan arkadaşlarının yer göstermesi sayesinde bulundu. Liseli Emre'nin cesedi sudan çıkartıldığı sırada Karabacak ailesi, korkup kaçan çocuklara saldırmak istedi. Bunun üzerine Karabacak ailesi ile diğer çocukların yakınları arasında kavga çıktı. Jandarma da yer gösteren çocukları güvenlik gerekçesiyle alandan uzaklaştırdı.

AKINTIYA KAPILDI

Karaman merkeze bağlı Akçaşehir Beldesi'nde oturan lise 1'inci sınıf öğrencisi Emre Karabacak, perşembe günü saat 16.00 sıralarında 3 arkadaşıyla birlikte motosikletlerle piknik yapmak için Ayrancı Barajı Gölü'ne gitti. İddiaya göre Emre Karabacak, yüzmek için suya girince, akıntıya kapılıp kayboldu.

KORKTULAR, EMRE'NİN KAYBOLDUĞUNU KİMSEYE ANLATMADILAR

Emre'nin kaybolması üzerine korkan 3 arkadaşı motosikletleriyle beldedeki evlerine döndü. Ancak durumu ne kendi ailelerine, ne de Emre Karabacak'ın ailesine söyledi.

Emre Karabacak'ın ailesi, oğullarının akşam eve gelmemesi üzerine bir süre beldede aradı, ancak izine rastlayamadı. Aile bunun üzerine jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada Emre Karabacak'ın 3 arkadaşıyla Ayrancı Barajı'na gittiğini saptadı. Ekipler, lise öğrencisinin baraj gölüne birlikte gittiği arkadaşlarının kimliğini belirledikten sonra bilgisine başvurdu. Arkadaşları, Emre Karabacak'ın suda kaybolduğunu, korktukları için de durumu kimseye anlatmadıklarını söylediler.

ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI

Bunun üzerine Jandarma, AFAD ve balıkçılarla birlikte dün akşam saatlerinde termal kameralar aracılığıyla Ayrancı Barajı'nda Emre Karabacak'ın bulunması için arama- kurtarma çalışması başlattı. Yapılan tüm aramalara rağmen Emre Karabacak'ın izine rastlanılmadı. Havanın karanlık olması ve çalışmaların güçlükle ilerlemesi üzerine çalışmalara saat 23.00 sıralarında ara verildi.

Çalışmaların bugün sabah saatlerinde Mersin'den gelen dalgıç polis ekipleri tarafından yeniden başladı. Bu sırada Emre Karabacak ile pikniğe gelen 2 arkadaşı baraja getirtilip, nerede suda kaybolduğunu gösterdi. Çocukların yer göstermesi sayesinde dalgıçlar, yaklaşık 3 metre derinlikte Emre Karabacak'ın cesedine ulaştı.

AİLELER KAVGA ETTİ

Emre Karabacak'ın cesedi çıkartıldığı sırada bu duruma sinirlenen Karabacak ailesi ve yakınları, yer gösteren çocuklara saldırmak istedi. Bunun üzerine Karabacak ailesi ile diğer çocukların yakınları arasında kavga çıktı. Kavga sırasında birkaç kişi suya düştü. Kavga jandarma ve polisin, güçlükle müdahalesiyle büyümeden sona ererken, yer gösteren 2 çocuk da güvenlik gerekçesiyle alandan uzaklaştırıldı.

Karabacak'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüzmek İçin Girdiği Barajda Kaybolan Liseli Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • muşlu: Allah sabır versin ailesine zor bi durum 12 1 Yanıtla
  • Pann: Suyla ateşe yiğitlik olmaz derdi rahmetli ninem , ne kadar yüzme bilsende insan acaba birşey olur mu demeli , Allah rahmet eylesin 9 1 Yanıtla
  • barajcı: allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin yalnız baraj gölleri tehlikelidir kışın gelen su mil çamur getirir birde elektirik üretiyorsa yada sulama yapılıyorsa akıntı mevcuttur yaklaşmamak en doğrusu 7 0 Yanıtla
  • SEVGI: Yaz geldı bogulmalar başladı, ozellıkle gencler baraj sularına, bılmedıgınız yerlerde denıze, gole gırmeyın, suyun şakası olmuyor, hayatınızdan olmayın, aılelerınızı yakmayın. 6 0 Yanıtla
  • amin: Allah sabır versin. 2 0 Yanıtla
  • Elbiseleriyle suya girmek: Elbiseleriyle suya girmek.? Bizde çocuk olduk çaya dereye girdik ama hiç kıyafetle giren olmuyordu 0 0 Yanıtla
  • oğuzhan: allah rahmet eyllesin kardesim benim 0 0 Yanıtla
  • vardar: oy kurban olduğum. allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla
  • Orka: Eğitim şart 0 0 Yanıtla
  • M. ADIGÜZEL: Yüzmeyi bilmiyorsa, girmemesi gerekiyordu 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement