Karamanlı Belediye Meclisi'nde Arsa Satışı Tartışması - Son Dakika
Yerel

Karamanlı Belediye Meclisi'nde Arsa Satışı Tartışması

Karamanlı Belediyesinin elektrik borcunu ödemek için satılması gündeme gelen arsa nedeniyle Belediye Meclisi'nde tartışma yaşandı.

14.11.2013 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamanlı Belediyesinin elektrik borcunu ödemek için satılması gündeme gelen arsa nedeniyle Belediye Meclisi'nde tartışma yaşandı.

Karamanlı Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Özger, belediyenin, AKEDAŞ Elektrik Dağıtım Şirketi'ne sondaj sulaması nedeniyle yaklaşık 274 bin lira borcu bulunduğunu, bu borcun 30 Kasım'a kadar ödenmesi halinde 47 bin lira civarındaki gecikme zammının alınmayacağını söyledi.

Borcun, içinde bulundukları mali sıkıntılar nedeniyle belediyenin tüzel kişiliğine ait Eşeler Mahallesi'ndeki 3 bin 660 metrekare büyüklüğündeki arsanın satılarak ödenmesi gerektiğini belirten Özger, "Zaten arazi toplulaştırması nedeniyle önümüzdeki sezon sulama kanallarında sıkıntılar yaşanacağı ortadayken, bir de pompalardan sulama yapılamaması durumunda yaşamını çiftçilik ve beraberinde hayvancılıkla sağlayan Karamanlı halkı daha zor durumda kalacaktır" dedi.

Belediye Meclisi Üyesi Veli Özger ise Mehmet Özger'i defalarca uyarmalarına rağmen konuyla ilgili tedbir alınmadığını savundu. Veli Özger, "Belediyemizin en güzel yerdeki arsasını satarsak sonra ne yapacağız. Arsanın satılmasına karşıyız" diye konuştu.

Toplantıdan konuyla ilgili bir karar çıkmadı. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karamanlı Belediye Meclisi'nde Arsa Satışı Tartışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement