Karamanlı Şehitliği Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Karamanlı Şehitliği Yenileniyor

Karamanlı Şehitliği Yenileniyor

Şehitliğe çiçekler ve güller dikilecek, şadırvan ve şehitlik anıtı yapılacak, dev Türk bayrağı asılacak

26.07.2013 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamanlı Şehitliği'nde yenileme çalışması başlatıldı.

Karamanlı Jandarma Komutanlığı ve Karamanlı Belediyesi işbirliğinde Karamanlı Şehitliği'nde çevre düzenlemesi çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında şehitliğe çiçekler ve güller dikilecek, şadırvan ve şehitlik anıtı yapılacak, dev Türk bayrağı asılacak.

Belediye Başkanı Mehmet Özger, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehitliğin eski görüntüsünün, vatanı uğruna canını veren şehitlere yakışmadığını, bu nedenle çalışma başlattıklarını söyledi.

Karamanlı Jandarma Komutanlığının önerisiyle başlattıkları çalışmayla bölgedeki en güzel şehitliği yapmaya çalışacaklarını anlatan Özger, "Yeni yapılacak, güller, laleler ve çeşitli çiçekler ile donatılacak şehitliğimizde, şehitlik anıtımız, vatandaşlarımızın abdest alıp dualar okuyabilecekleri bir şadırvan, dev Türk Bayrağı yer alacak" dedi.

Özger, şehitliğin maliyetinin oldukça yüksek olduğunu, hayırseverlerden katkı beklediklerini ifade etti. Yardım etmek isteyenlerin Kaymakamlığa başvurabileceklerini belirten Özger, "Şehitliğimizi inşallah 30 Ağustos Zafer Bayramı'na yetiştireceğiz. İnşallah bir başka şehidimizi buraya getirmek zorunda kalmayız ama şehitlere saygımız nedeniyle onların anısına layık bir şehitlik yapmak istiyoruz" diye konuştu. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karamanlı Şehitliği Yenileniyor - Son Dakika


Advertisement