Karamollaoğlu Saadet Partisinin Cumhurbaşkanı Adayı - Son Dakika
Politika

Karamollaoğlu Saadet Partisinin Cumhurbaşkanı Adayı

Saadet Partisinin cumhurbaşkanı adayının, partinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu olduğu açıklandı.

01.05.2018 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisinin cumhurbaşkanı adayının, partinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu olduğu açıklandı.

Saadet Partisince Türkiye Barolar Birliği Litai Konukevi'nde cumhurbaşkanı adayı tanıtım programı düzenlendi.

Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Saadet Partisinin cumhurbaşkanı adaylarının, partinin Genel Başkanı Karamollaoğlu olduğunu açıkladı.

Karamollaoğlu ise cumhurbaşkanı adayı olduğunun açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla işçilerin gününü kutladı.

Karamolloğlu, cumhurbaşkanı adaylığı konusunda partisinin gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür etti.

Karamollaoğlu, "Saadet Partisinde millete hizmet için ibadet aşkıyla çalışan bir kadro var. Belki Saadet Partisinin hazineden aldığı milyonlarca liralık seçim yardımı yok. Kullanacağı devlet uçakları veya devlet araçları, imkanları da yok. Ama Saadet Partisinde inanç, azim, fedakarlık, bereket var." dedi.

"Kucaklayıcı bir siyaset anlayışınıza sahibiz"

Kutuplaştırıcı değil, kucaklayıcı bir siyaset anlayışına sahip olduklarını vurgulayan Karamollaoğlu, yönetime geldiklerinde planlı ve programlı çalışmaya önem vereceklerini ifade etti.

Karamollaoğlu, şöyle devam etti:

"Biz bütün çalışmalarımızda kuvvetler ayrımını ön planda tutarız. Bir kişinin, herkesin aklı olduğu bir yönetimi değil, istişarenin önem verildiği, adaletin her şeyin üstünde değer taşıdığı bir anlayışa sahibiz. Bizim işlerin doğru yürütülmesinde en çok kıymet verdiğimiz husus ehliyettir, liyakattır."

Karamollaoğlu'na konuşmasının ardından Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ebru Asiltürk tablo hediye etti.

Programa Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk ve YİK Üyeleri Recai Kutan, Yasin Hatipoğlu, eski Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Karamollaoğlu Saadet Partisinin Cumhurbaşkanı Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi
    01:24 Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.


Advertisement