Karamollaoğlu: "Ülkemizi Tanırsak, Eksikliklerimiz Nerede Bilirsek Kendimize Bir Yol Çizmemiz... - Son Dakika
Güncel

Karamollaoğlu: "Ülkemizi Tanırsak, Eksikliklerimiz Nerede Bilirsek Kendimize Bir Yol Çizmemiz...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Eğer ülkemizi tanırsak, eksikliklerimiz nerede bilirsek o zaman kendimize bir yol çizmemiz mümkün olabilir.

02.12.2017 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Eğer ülkemizi tanırsak, eksikliklerimiz nerede bilirsek o zaman kendimize bir yol çizmemiz mümkün olabilir." dedi.

Karamollaoğlu, Anadolu Gençlik Derneğinin (AGD) Kızılcahamam'da bir otelde gerçekleştirilen teşkilat toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gelecekte daha huzurlu olması için gençlere büyük görevler düştüğünü söyledi.

Dünyada olan bitenlerden haberdar olunmadığı sürece gündemin "kör dövüşü" içinde geçeceğini belirten Karamollaoğlu, "Müslüman gençlerin sorumluluklarının farkına varması gerekiyor. Eğer ülkemizi tanırsak, eksikliklerimiz nerede bilirsek o zaman kendimize bir yol çizmemiz mümkün olabilir. Üniversitelere gidiyorsunuz, üniversitelerde kendi mesleklerinizde daha başarılı olmak için gayret gösteriyorsunuz." ifadesini kullandı.

Karamollaoğlu: "Ülkemizi Tanırsak, Eksikliklerimiz Nerede Bilirsek Kendimize Bir Yol Çizmemiz...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karamollaoğlu: 'Ülkemizi Tanırsak, Eksikliklerimiz Nerede Bilirsek Kendimize Bir Yol Çizmemiz... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement