Karamürsel'de Emniyet Personeli Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Karamürsel'de Emniyet Personeli Bir Araya Geldi

Karamürsel\'de Emniyet Personeli Bir Araya Geldi

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Karamürsel Asayiş Güvenlik ve Trafik Hizmetleri Derneği, Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan personel ve ailelerine iftar yemeği verdi.

11.05.2019 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Karamürsel Asayiş Güvenlik ve Trafik Hizmetleri Derneği, Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan personel ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Karamürsel Kültür Merkezi'nde verilen iftar yemeğine, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Canik, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, Kocaeli İl Emniyet Müdür yardımcıları Kaan Yıkılmaz, Ercan Tarhan, Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, emniyet personeli ve aileleri katıldı.

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, yaptığı konuşmada, "Meslektaşlarımızı bir araya getiren Karamürsel Asayiş Güvenlik ve Trafik Hizmetleri Derneği Başkanı ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz için, devletimizin bütünlüğü için canlarını seve seve feda etmekten kaçınmayan şehitlerimiz için Allah'tan rahmet diliyorum. Fedakarca görev yapan arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum." dedi.

Karamürsel Asayiş Güvenlik ve Trafik Hizmetleri Derneği Başkanı Murat Sağır da programa katılanlara teşekkür ederek, "Bizler dernekle emniyeti bir araya getirerek Karamürsel'de güzel şeyler yapmak istiyoruz. Farklı projelerle güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Emniyetimiz 24 saat endeksli çalışıyor. Emekleri çok büyük. Çocuklarından ayrı çalışıp ayrı yaşıyorlar. Onlara müteşekkiriz. Onlar, şanlı bayrağımızın inmemesi, vatanımızın bölünmemesi için gece gündüz mücadele ediyorlar. Bu uğurda şehit oluyorlar, gazi oluyorlar. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." ifadesini kullandı.

İftar programında, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir tarafından görev yapan polisler ve şehitler için dua edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karamürsel'de Emniyet Personeli Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement