Karamürsel'de İlçe Spor Güvenliği Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Karamürsel'de İlçe Spor Güvenliği Toplantısı

Karamürsel İlçe Spor Güvenliği Toplantısı, Kaymakam Ahmet Narinoğlu başkanlığında yapıldı.

14.02.2018 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamürsel İlçe Spor Güvenliği Toplantısı, Kaymakam Ahmet Narinoğlu başkanlığında yapıldı.

Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıya, Kaymakam Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, İlçe Sağlık Müdür Dr. Ferhan Uğur, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Kandemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Çetin Yıldız, spor dernekleri ile belediye yetkilileri katıldı.

Toplantıda, müsabaka ve diğer sportif etkinliklerin, sağlıklı ve güvenli bir ortamda oynanabilmesi için alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Kaymakam Narinoğlu, yaptığı konuşmada, sporda şiddete ve kötü tezahürata karşı olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Kanunu gereğince, ilçemizde yapılacak spor müsabakalarında müsabaka öncesinde, esnasında veya sonrasında, gerekli güvenlik önlemlerini almak, tedbirler koymak ve uygulanacak kuralları belirlemek üzere kurul üyelerimizin katılımıyla bu toplantıyı gerçekleştirmekteyiz. İlçemizde spor müsabakalarında özellikle centilmenliğin ve sportmenliğin ön planda tutulması birinci önceliğimizdir. Bu sebeple kamu kurumlarımız, spor kulüplerimiz ve seyircilerimiz ile gerekli tüm tedbirlerin eksiksiz şekilde alınması gerekmektedir. Bu kapsamda ilçemizde gerçekleştirilecek spor müsabakaları ile ilgili gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karamürsel'de İlçe Spor Güvenliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement