Karamürsel'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Karamürsel'den Kısa Kısa

Karamürsel\'den Kısa Kısa

Karamürsel Anadolu Lisesi'nde mezuniyet coşkusu yaşandı.

15.05.2018 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamürsel Anadolu Lisesi'nde mezuniyet coşkusu yaşandı.

Okul müdürü Hamit Sığırcı, törende yaptığı konuşmada, 85 mezun vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Törende, okul bincisi Ali Aktürk'e Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, 2'inci Hilal Bozkurt'a Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3'üncü Büşra Öztürk'e İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdinç Bozkurt tarafından plaket ve ödülleri verildi.

Kaymakam Narinoğlu, yaptığı konuşmada, "Önünüzde önemli bir üniversite sınavı var. Temennim odur ki, mezun olan 85 öğrencimizin, üniversite sınavlarında başarılı olarak istedikleri alanlarda üniversitelere yerleşmeleri." dedi.

Okul birincisi Ali Aktürk'ün okul kütüğüne birincilik beratını çakmasının ardından mezunlara diplomaları sınıf öğretmenleri tarafından verildi, kep fırlatma sırasında heyecan ve sevinç yaşandı.

Rehabilite merkezi yeni binası hizmete açıldı

Ailem Özel Eğitim Kurumları Rehabilitasyon Merkezinin Karamürsel'deki yeni binası törenle hizmete açıldı.

Merkezin kurucusu Sevgi Koçyiğit, "Karamürsel ve çevre bölgelerimizdeki çocuklarımız için yeni okulumuzda uzman kadromuz ile daha kaliteli bir eğitim vermeyi planlıyoruz." dedi.

Kaymakamı Narinoğlu, ilçede böyle anlamlı eğitim yatırımının hizmete girmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, rehabilite ihtiyacı olan çocukların eğitim süreçlerini sağlıklı koşullarda yapmalarının en büyük arzuları olduğunu vurguladı.

Açılışa, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, şube müdürleri, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenci ve velileri katıldı.

Temsili kaza gerçeğini aratmadı

Karamürsel İlçesinde Trafik Güvenliği ve İlk Yardım Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen etkilikte, temsili bir trafik kazasındaki yaralılara sağlık ekiplerinin müdahalesi ve yaralıların canlandırmaları gerçeğini aratmadı.

Etkinliğe, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Mehmet Durna, Ali Ejderoğlu, Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yılmaz Özmüş, müdür yardımcıları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Program, Karamürsel Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Banu Balcı Zengin, günün anlam ve önemine ilişkin Trafik Güvenliği ve İlk Yardım konularında öğrencilere bilgi verdi.

Öğrencilerin oynadığı tatbikat senaryosu gereği bir aracın 4 kişiye çarparak kaza yaptığı yaralıların olduğu telsiz anonsuyla duyuruldu. Bunun üzerine polis ekipleri, kaza yerine intikal ederek önlemleri aldı.

Kazada 1 ölü 3 yaralı olduğu bilgisi üzerine 112 Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulansla hastaneye sevk edildi.

Daha sonra olay yerine intikal eden olay inceleme ekipleri, kaza alanında incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları Kapıdağ Turizmini Geliştirmek İçin İş Birliği Yapacak
    10:28 Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları Kapıdağ Turizmini Geliştirmek İçin İş Birliği Yapacak

    Bandırma Ticaret Odası ve Erdek Ticaret Odası arasında Kapıdağ Turizmini geliştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. Oluşturulan Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu, bölge turizminin gelişmesi ve tanıtımı için yapılması gerekenleri, ana sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere toplantılar düzenleyecek. Ayrıca, Kapıdağ Yarımadası'nda bulunan işletmelerin daha uzun sürelerde hizmet verebilmeleri için turizm sezon süresinin arttırılması için çalışmalar yapılacak.

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.


Advertisement