Karanfil: "Birlik ve Beraberlik Ruhunu Samsun'a Yayacağız" - Son Dakika
Yerel

Karanfil: "Birlik ve Beraberlik Ruhunu Samsun'a Yayacağız"

Karanfil: "Birlik ve Beraberlik Ruhunu Samsun\'a Yayacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 11. Olağan Büyük Kurultayı’na katılan MHP Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil kongre coşkusunu an be an sosyal medya hesabından paylaştı.

21.03.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'na katılan MHP Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil kongre coşkusunu an be an sosyal medya hesabından paylaştı.

12 bin kişilik Ankara Arena Spor Salonu'nun erken saatlerde dolduğu ve birçok partilinin de salon dışında kaldığı kongrenin ana teması "Bizimle Yürü Türkiye" oldu.

Resmi adaylık başvurusu ve bir dizi ziyarette bulunmak için Ankara'da bulunan Aslan Karanfil de erken saatlerden itibaren kongre salonundaki yerini alarak sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine paylaşımlarda bulundu.

Kongredeki konuşmasında "Türk'ün bahar bayramında yeniden doğuş, yeniden milli doğruluş amacıyla biriz ve birlikteyiz" diyen Devlet Bahçeli'den alıntı yapan Karanfil paylaşımında "Bu arenaya sığmayan teveccüh, söylenen şarkılar, atılan sloganlar Milliyetçi Hareket Partisi iktidarının ayak sesleridir. Türkiye; yolsuzluğa, yoksulluğa haksızlığa, adaletsizliğe, tavizlere ve tahriklere karşı safını belli etmiştir. Yeniden bir ve beraber, adil, demokratik, hukukun üstünlüğünün sağlandığı günler için milletimizi bizimle yürümeye davet ediyoruz" dedi.

Kongre salonundaki birlik ve beraberlik ruhunu, Samsun'u sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak yayacaklarını ifade eden Karanfil'in kongre sonrası Samsun'a döneceği ve seçim çalışmalarına Pazartesi günü itibariyle kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karanfil: 'Birlik ve Beraberlik Ruhunu Samsun'a Yayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement