Karanlık Dünyanın Hanım Ağası Funda Eryiğit! - Son Dakika
Güncel

Karanlık Dünyanın Hanım Ağası Funda Eryiğit!

Karanlık Dünyanın Hanım Ağası Funda Eryiğit!

Üçüncü sezonunda da milyonları ekran başına toplayan Karadayı'nın yeni bölümünde intikam ateşiyle yanan Mahir, karanlık dünyaya ilk adımını atıyor.

22.09.2014 13:46  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dizide acımasızlıklarıyla nam salan kabadayılar kadar; görüntüsünün aksine sert tavırlarıyla alemde hanım ağa olarak anılan Belgin karakteri de çok konuşulacak.

FUNDA ERYİĞİT "BELGİN DİŞİ VE DİŞLİ BİR KARAKTER"

Başarılı oyuncu Eryiğit, canlandırdığı Belgin karakterini "Erkeklerin egemen olduğu mafya dünyasında kadın olarak var olmanın yollarını çözmüş, "kötü"ye bulaşmış, dişi ve dişli bir karakter" olarak anlatıyor.
Eryiğit, "Belgin bir oyuncuyu heyecanlandıracak, zenginleştirilmeye çok müsait dişi bir rol. Ben de böyle bir rolü üstlenerek risk almayı istedim sanırım. Ay yapım ve yönetmenler de bana inandılar, ben de zevkle oynayacağımı düşünüyorum." diyerek sözlerine devam etti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK! "KALBİNDEKİ MAHİR'İ ÖLDÜR FERİDE!"

Geçtiğimiz hafta yayınlana bölümde, Mahir'in, yeğeni Nazif'i ve annesi Safiye'yi kaybetmesi tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. Kardeşi İlknur'a verdiği sözle intikam almaya yemin eden Mahir, sevdiği kadın Feride'yi de terk ederek karanlık dünyayı ilk adımını attı.

Merakla beklenen yeni bölümde; bomba olayının itirafçısı olan Cüneyt'in ortadan kaybolması gözlerin Mahir'e çevrilmesine neden olacak. Tutuklanan Mahir'in nezarethanede Feride ile yüzleşmesi duygusal anlara sahne olacak. İntikam yolunda sevdiği kadından ayrılmaya karar veren Mahir'in, Feride'ye "kalbindeki Mahir'i öldür Feride" sözleri yeni bölüme damga vuracak.

İntikam için ant içen Mahir, bomba olayı itirafçısı Cüneyt'i öldürdü mü?, Feride, Mahir'i intikam yolundan alıkoyabilecek mi?, Nazif'in, Mahir'e tavrı ne olacak?

Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerini paylaştığı Karadayı, nefes kesen yeni bölümüyle 22 Eylül Pazartesi günü saat 20:00'da ATV ekranlarında olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karanlık Dünyanın Hanım Ağası Funda Eryiğit! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement