Karanlık Sular Filmi - Son Dakika
Sinema

Karanlık Sular Filmi

Karanlık Sular Filmi

Karanlık Sular filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Karanlık Sular filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

10.04.2014 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lamia Hanım bir yandan aile yadigarı yalısını elden çıkarması için gelen ısrarlara direnmeye çalışırken, bir yandan da evlilikdışı ilişkisinden olan oğlu Haldun’u denizde yitirmiş olmaktan duyduğu hüzünle başetmek zorundadır. Esrarengiz bir Amerikalı tip olan Ritchie Hunter, Lamia Hanım’la ilişki kurup oğlunun yaşadığını söyler. Aslında Hunter, Haldun’un zamanında bulmuş olduğu eski ve mistik bir parşömenin peşindedir.

Parşömeni tek ele geçirmek isteyen Hunter değildir. İstanbulun eski dehlizlerinde, puslu sokak aralarında ve şehrin karanlığında dönen dolapların arkasında gizli bir tarikat lideri ve küçük bir vampir prensesi de vardır.

Uluslararası sanat çevrelerinde yıldızı parlamış sayılı Türkten biri olan Kutluğ Ataman’ın sessizce vizyona girmiş, sessizce de çıkmış bu ilk uzun metraj ini izleme şansı bulanlar, söyleyecek çok şeyi olan bir cıyı keşfetmenin şaşkınlığını da yaşamışlardı.

Yönetmen: Kutluğ Ataman

Senaryo: Kutluğ Ataman

Oyuncular: Giovanni Scognamillo, Gönen Bozbey, Eric Pio, Daniel Chace, Beste Çınarcı

Filmin Türü: Korku, Gerilim

Orijinal Adı: Karanlık Sular

Yapımcı Firma: Saatleri Ayarlama Enstitüsü

Yapım Yılı: 1994

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 83 dk.

Dağıtıcı Firma: 0

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Karanlık Sular Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement