Sakarya'da karantina yurdunda kalan kadın, odasını tanıttı - Son Dakika
Yaşam

Sakarya'da karantina yurdunda kalan kadın, odasını tanıttı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Londra'dan Sakarya'ya getirilerek 14 günlük gözlem altında tutulduğu yurdu ve odasını videoya alan kadın kendilerine çok iyi bakıldığını ifade etti. Öğrenci, pilates topu verildiğini de belirtti.

28.03.2020 16:14  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle yurt dışında bulunan Türk öğrenci ile ailelerinin de içlerinde bulunduğu vatandaşlar Türkiye'ye getirilmeye devam ediliyor.

ÇOK İYİ BAKILDIĞINI İFADE ETTİ

Bu kapsamda eğitim için gittiği İngiltere'den Sakarya'ya getirilerek 14 günlük gözlem altında tutulduğu Sabahattin Zaim Yurdu'nu ve odasını video çekerek tanıtan kadın, yurt içinde kadın kendilerine çok iyi bakıldığını ifade etti. Görüntülerde, yemek ve temizlik ihtiyaçlarının karşılandığını, acil durumlarda aranması gereken telefon numaralarından içeceklerin hepsinin temin edildiği belirtiliyor.

PİLATES TOPU DA VERİLDİ

Videoyu çeken öğrenci, kayıdın sonlarına doğru kendilerine pilates topu verildiğini ve topun görevliler tarafından şişirildikten sonra teslim edileceğini de ifade etti.

Sakarya'da karantina yurdunda kalan kadın, odasını tanıttı

NE OLMUŞTU?

Umreye giden, yurt dışında yaşayan veya yurt dışında eğitime devam eden Türkler, ülkeye getirilerek çeşitli şehirlerdeki yurtlarda 14 gün karantinaya alınmıştı.

Sakarya\'da karantina yurdunda kalan kadın, odasını tanıttı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sakarya'da karantina yurdunda kalan kadın, odasını tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ottoman: güçlü devlet sadık millet... 38 6 Yanıtla
    Berk: Kendi adına konuş yalaka yobaz 0 0
  • şamil: Çok şükür bir vesile ile öğrencilerimizin sahip olduğu lüx yaşam yerlerini gördük.Bu kadarını biz bile tahmin edemezdik.Şu anda otellerimizin bir çoğunda bu konfor ve alan yok.Eğri oturup doğru konuşmamız lazım.Bu görüntülerin sağcısı,solcusu,muhafazakarı vs.yok. Bunları görüpte hala kaldığımız yerler çok kötü diyenleri İtalyaya göndereceksin.Verilebilecek en güzel ceza bu olsa gerek.Hastahane önlerinde bizim deprem cadırlarından daha kötü çadırlarda balık istifi yatıyor millet.Şükür.Vesselam. 1 0 Yanıtla
  • adanali: ozaman niye Avrupa ya kaciyon 0 0 Yanıtla

Advertisement