Karaosmanoğlu'ndan Fabrika Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Karaosmanoğlu'ndan Fabrika Ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze ilçesinde üretim yapan Akplast fabrikasını ziyaret etti.

01.07.2018 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze ilçesinde üretim yapan Akplast fabrikasını ziyaret etti.

Akplast Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Böyet tarafından karşılanan Karaosmanoğlu, işçilerle öğle yemeği yiyerek sohbet etti.

Karaosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, yaklaşık 700 personel çalıştıran firmanın istihdama verdiği katkının önemli olduğunu söyledi.

Kocaeli'nin gelişmesi noktasında yatırımcılarla iş bölüşümü yaptıklarını ifade eden Karaosmanoğlu, "Herkes kendi üstüne düşen görevi layıkıyla yerine getiriyor. Türkiye'nin üretim alanında geldiği noktayı dünya arenasına altın harflerle kazımak için yatırımcımız ile birlikte alın teri döken işçi kardeşlerimiz ve yerel yönetimler olarak büyük gayret gösteriyoruz." diye konuştu.

Karaosmanoğlu, son zamanlarda Ar-Ge çalışmalarının arttığını belirterek, şunları kaydetti:

"Ar-Ge personeli sayısı 2002'den bu yana yaklaşık 5 katına çıkarak 137 bin oldu. Ar-Ge harcamalarının milli gelir içindeki payı da yaklaşık 2 katına yükseldi. Milletimiz bu aziz devletin yükselmesi ve yeniden şahlanması için elinden gelenin fazlasını yapıyor. İnşallah Türkiye bölgesinin güçlü, dünyanın da ilk 10 ekonomisi arasına girecek atılımları yapacaktır. Unutmayalım ki ancak üreten kent büyür ve gelişir. Çocuklarımız aydınlık bir gelecekle kucaklaşır. Bizim de gayemiz geleceğe büyük bir Türkiye bırakmaktır. 2004 yılından itibaren ortaya koyduğumuz projelerle çevre başlığı altında birçok önemli gelişme kaydettik. Şimdi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Gebze askeri kışlasını ve Hünkar Çayırı'nı Millet Bahçesi olarak hayata geçireceğiz. Gebze bölgemiz için diğer bir yatırımımız Gebze Metro'sudur. İnşallah en geç ağustos ayı içerisinde temelini atacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karaosmanoğlu'ndan Fabrika Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement