Karataş'ta Kros Seçmeleri - Son Dakika
Yerel

Karataş'ta Kros Seçmeleri

Karataş\'ta Kros Seçmeleri

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği “Kros Seçmeleri” Adana’nın Karataş ilçesinde yapıldı.

11.12.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği "Kros Seçmeleri" Adana'nın Karataş ilçesinde yapıldı.

Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, yapılan seçmelere 21'i bayan toplam 73 sporcunun katıldığını belirtti.

Uğur, Adana'nın diğer ilçelerinde de seçme yapacaklarını belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İlçe seçmelerde yapılan müsabakalar oldukça yararlı geçiyor. Kendini göstermek isteyen yetenekli sporculara fırsat yaratıyoruz. Tüm ilçelerde yapacağımız seçmeleri bu ayın sonuna kadar tamamlayacağız. İlçelerde başarılı olan ve dereceye giren öğrenciler önümüzdeki ay yapılacak olan il seçmelerine katılmaya hak kazanacaklar. Organizasyon, ulaşım ve diğer konularda destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Karataş İlçe Spor Müdürü Mehmet Büyüktatlı'ya teşekkür ederiz."

Bu arada, dereceye giren sporcuların isimleri şöyle:

Yıldız Kızlar 1500 metre: Şerife Yazıol (Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu), Özlem Savaş (Yemişli Ortaokulu), Helin Salihoğlu (Mehmet Akif Ortaokulu)

Yıldız Erkekler 2000 metre: Mustafa Yarlı (Mehmet Akif Ortaokulu), Ali Keri ve Ömer Akbulut (Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu)

Küçük Kızlar 1200 metre: Berivan Şenk, Emine Baran, Fatma Kara

Küçük Erkekler 1500 metre: Taci Mendi ve Hatam Poyraz (Mehmet Akif Ortaokulu), Hüseyin Kazi (Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu)

Bu arada seçmeleri Gençlik Hizmetleri Karataş İlçe Müdürü Mehmet Büyüktatlı yakından izleyerek organizasyona destek verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karataş'ta Kros Seçmeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement