Karatay Belediyesi'nden 2 Ayrı İftar Programı - Son Dakika
Yerel

Karatay Belediyesi'nden 2 Ayrı İftar Programı

Karatay Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle Konya dışından gelen tarım işçilerine ve Kimsesizler Vakfı'nda kalan öğrencilere iftar verdi.

06.08.2012 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karatay Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle Konya dışından gelen tarım işçilerine ve Kimsesizler Vakfı'nda kalan öğrencilere iftar verdi.

İlk iftar Hayıroğlu beldesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti. İftara AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile Konya dışından çalışmak için gelen tarım işçileri katıldı.

Düzenlenen iftar programıyla Hayıroğlu belde sakinleriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Hançerli, yerel yönetimler olarak bereket ayı Ramazan-ı Şerifte üzerlerine düşen ne ise yapmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

Hançerli, özellikle dar gelirliler ile her fırsatta birlikte olduklarını dile getirdi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış ise Konya'nın her zaman olduğu gibi yerel yönetimlerde çok başarılı bir il olduğunu belirterek, Karatay'ın bu başarıyı kat ve kat artıran belediyelerden biri olduğunu söyledi.

Diğer bir iftar programında Kimsesizler Vakfı yönetici, öğretmen ve öğrencileriyle bir ardaya gelen Başkan Hançerli, KİMSEV ile manevi bir bağları olduğunu ve yapılan çalışmaları önemsediklerini söyledi.

Hançerli, vakfın bünyesinde barındırdığı öğrencilere ellerinden gelen yardımı yapmanın gayreti içerisinde olacaklarını vurguladı.

Muhabir: Muzaffer Çağlıyaner

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karatay Belediyesi'nden 2 Ayrı İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement