Karatay Belediyesi Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Karatay Belediyesi Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası Başlıyor

Karatay Belediyesi tarafından resmi kurumlar arasındaki dayanışmayı artırmak ve spora katkı sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası'nın 13'üncüsü önümüzdeki günlerde Aslanlı Kışla Spor...

16.04.2013 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karatay Belediyesi tarafından resmi kurumlar arasındaki dayanışmayı artırmak ve spora katkı sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası'nın 13'üncüsü önümüzdeki günlerde Aslanlı Kışla Spor Tesislerinde düzenlenecek.

Turnuva organizasyonu ile ilgili Karatay Belediyesi Encümen Salonunda yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, amaçlarının resmi kurumlar arasındaki iletişimi güçlendirmek ve resmi kurumlarda çalışan insanların tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Karatay Belediyesi olarak halkın spor yapmasına katkıda bulunmak amacıyla fitness, basketbol ve futbol sahaları inşa ettiklerini ve çeşitli turnuvalar düzenlediklerini ifade eden Hançerli, "Kurumlar arasında dayanışmaya katkı sağlayacak bu turnuvada, sportmenliğin ve dostluğun kazanmasını diliyorum" dedi.

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karatay Belediyesi Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement