Karate 34 Süper Liginden Bigalı Karateciler Madalyalarla Döndü - Son Dakika
Spor

Karate 34 Süper Liginden Bigalı Karateciler Madalyalarla Döndü

Karate 34 Süper Liginden Bigalı Karateciler Madalyalarla Döndü

Çanakkale’nin Biga Karate Gençlik Spor Kulübü ve Kepez Spor Karate Spor Kulübü karatecileri Karate 34. süper lig 1.ayağı İstanbul Kız kulesi liginde toplam 3 altın, 4 gümüş ve 6 bronz madalya ile döndü.

30.01.2018 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga Karate Gençlik Spor Kulübü ve Kepez Spor Karate Spor Kulübü karatecileri Karate 34. süper lig 1.ayağı İstanbul Kız kulesi liginde toplam 3 altın, 4 gümüş ve 6 bronz madalya ile döndü.

Çanakkale Karate İl Temsilcisi Antrenör Süleyman Orhan,derece elde eden tüm sporcuları kutlayarak üstün başarılarının devamını diledi. Orhan, " İstanbul' un ev sahipliğinde organize edilen Karate 34 Süper lig kız kulesi 1.ayağında mücadele ettik. 6 ay sürecek olan lig 5 eleme maçı ve 1 finalden oluşup elemeler sonucunda 6.ayak olan finale kalan ilk dört kulüp sporcuları ligde kulüplerinin klasmanını belirleyecek. 6 ay sürecek olan lig için 240 bin lira bütçe ayırdık. Bu konuda kulüp olarak zorlanacağımızı düşünüyor değerli Belediyelerimizden, iş adamlarımızdan, esnaf ve kamu idarecilerinden maddi destek bekliyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karate 34 Süper Liginden Bigalı Karateciler Madalyalarla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement