Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı - Son Dakika
Güncel

Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

Karate şampiyonası Gaziantep'te başladıGaziantep'te, 2 bin 100 sporcunun katılımıyla '21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası' açılış seramonisi ile başladı.

05.08.2017 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karate şampiyonası Gaziantep'te başladı

Gaziantep'te, 2 bin 100 sporcunun katılımıyla '21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası' açılış seramonisi ile başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Karate Federasyonu'nun organizasyonu ile 50 ilden 2 bin 100 sporcunun katıldığı şampiyona, Karataş Spor Salonu'nda düzenlenen açılış seromonisi ile başladı. Seramoniye; Vali Ali Yerlikaya, milletvekilleri Abdulkadir Yüksel ve Canan Candemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, protokol üyeleri, sporcular ve davetliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sporcular karate gösterisi sergiledi. Federasyon Başkanı Esat Delihasan, yerel yönetimlerin spora destek vermesi sayesinde çok güzel organizasyonların gerçekleştiğini belirterek şunları söyledi:

"Gaziantep'te yapılan bu müsabakalarda milli takımın aday kadrosu belli olacak ve buradaki sonuçlara göre milli takam aday kadromuzu oluşturacağız. Federasyonumuz son 15 yılda sürekli başarılar elde eden, başarısını sürdürebilir hale getirebilen büyük bir federasyondur. Türk sporunun lokomotif olmak kolay değil, emeği geçen tüm kulüplerimize, antrenör ve sporcularımıza teşekkür ediyorum."

Konuşmanın ardından protokol üyeleri tarafından müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Milli takımlara seçmelerin yapılacağı müsabakalar 3 gün boyunca devam edecek

Karate Şampiyonası Gaziantep\'te Başladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement