Karayılmaz: "Samsun, Spor Yönüyle Türkiye'nin Gülen Yüzü Olacak" - Son Dakika
Spor

Karayılmaz: "Samsun, Spor Yönüyle Türkiye'nin Gülen Yüzü Olacak"

Karayılmaz: "Samsun, Spor Yönüyle Türkiye\'nin Gülen Yüzü Olacak"

SAMSUN (İHA) – Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, “Bundan sonra Samsun’un spor yönüyle Türkiye’ye açılan gülen yüzü olacağından hiçbir şüpheniz olmasın” dedi.

17.10.2017 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUN (İHA) – Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, "Bundan sonra Samsun'un spor yönüyle Türkiye'ye açılan gülen yüzü olacağından hiçbir şüpheniz olmasın" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Güral Karayılmaz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, spora yönelik çalışmalar hakkında bazı bilgiler verdi. 3 hafta önce Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandığını hatırlatan Karayılmaz, "Samsun bir spor kenti. Büyüklerimiz böyle uygun gördüler ve Samsun'da görev yapman gerekiyor dediler. Biz de kalktık ve burada çalışmaya başladık. Gerek genç nüfus sayısı gerekse organizasyonlarıyla Samsun ülkenin yükünü çeken bir şehir. Spor kültürünün en güzel şekilde yoğrulduğu ve insanlarla bir olduğu bir şehir. O nedenle Samsun'da görev yapmanın onurunu taşıyorum. 24 saat esası üzerinden çalışacağız. Arkadaşlarımızla projeler yapıyoruz ve gerekli önlemleri alıyoruz. Bundan sonra da Samsun'un spor yönüyle Türkiye'ye açılan gülen yüzü olacağından hiçbir şüpheniz olmasın. Ben birçok spor branşı ile uğraştım. Lise yıllarında atletizm yaptım, futbol oynadım, amatör ve profesyonel futbol kulüplerinde futbol oynama şansım oldu. Bunun yanında voleybol oynadım. Akabinde ağır lisans futbol antrenörlüğü, okçuluk, yüzme ve tenis branşlarında da antrenörlüğüm var. Bunun yanında 4 üniversite okudum. Ancak benim işim spor dedim ve spora yöneldim. Daha sonra futbolcuları saldırganlığa iten nedenlerle ilgili araştırmalarım oldu ve yüksek lisansımı tamamladım. Hala doktorayla ilgili çalışmalarım devam ediyor" diye konuştu.

Samsunspor hakkında da açıklamalarda bulunan Karayılmaz, "Samsunspor bizim gözbebeğimiz. Maçlarının burada oynanması için bir takım çalışmalar devam ediyor. Samsunsporumuzun başarılı olmasını istiyor ve yeni gelen teknik direktörümüze de başarılar diliyoruz. Sporla ilgili gençlik faaliyetleriyle ilgili ciddi bir yükümüz var. Bu anlamda planlarımızı da yaptık" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karayılmaz: 'Samsun, Spor Yönüyle Türkiye'nin Gülen Yüzü Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum'da Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası Başladı
    14:24 Çorum'da Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası Başladı

    Çorum'da düzenlenen Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası, Çatak Tabiat Parkı'nda başladı. Şampiyonaya 130 spor kulübünden 1250 sporcu katılıyor. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, sporcuları en iyi şekilde ağırlamaya özen gösterdiklerini belirtti. Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu ise Çorum'un oryantiring sporu için uygun bir kent olduğunu vurgulayarak, sporcuların milli takıma seçilmesini ve uluslararası arenada ülkemizi temsil etmelerini beklediklerini söyledi. Şampiyona, yarın Mislerovacığı köyünde devam edecek ve 21 Nisan Pazar günü kent merkezindeki etabın ardından sona erecek.

  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları Bilecik'te yapılacak
    14:18 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları Bilecik'te yapılacak

    Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları, 20-21 Nisan'da yeni oluşturulan Endurobil 365 Extrempark Bilecik parkurunda yapılacak. Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yarışlardan büyük heyecan duyduklarını belirterek, Türkiye'nin en büyük enduro parkını kurduklarını ve 365 gün motokros yapılabilecek bir alan oluşturduklarını söyledi.

  • Denizlispor Futbolcuları Maaş Alamadıklarını Sosyal Medyada Paylaştı
    14:18 Denizlispor Futbolcuları Maaş Alamadıklarını Sosyal Medyada Paylaştı

    Denizlispor futbolcuları, maaş alamadıklarını ve takıma sahip çıkılması gerektiğini sosyal medyada paylaşarak antrenmanlara çıkmama kararı aldı. Ayrıca futbolculardan Mehmet Ali Ulaman'ın ailesi taraftarlar tarafından saldırıya uğradı ve konu hakkında mücadele edeceğini bildirdi.

  • Olympiakos Kalecisi Kostas Tzolakis, Fenerbahçe Futbolcularının Penaltılarını Su Şişesindeki Kağıttan Okuyarak Kurtardı
    14:07 Olympiakos Kalecisi Kostas Tzolakis, Fenerbahçe Futbolcularının Penaltılarını Su Şişesindeki Kağıttan Okuyarak Kurtardı

    Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında, Olympiakos kalecisi Kostas Tzolakis, Dusan Tadic, Cengiz Ünder ve Leonardo Bonucci'nin penaltılarını kurtardı. Tzolakis'in penaltı atışları öncesinde su şişesindeki kağıda bakarak hareket ettiği görüntülendi. Olympiakos, penaltı atışları sonrası Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası Başlıyor
    13:32 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası Başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası yarın başlıyor. Toplam 380 sporcu mücadele edecek olan organizasyonda sporcular, Paris Olimpiyatları'na katılabilmek için puan toplayacaklar.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    13:28 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda orta-şut organizasyonları üzerinde duruldu. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

  • Çayırova Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne konuk olacak
    13:26 Çayırova Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne konuk olacak

    Türkiye Basketbol Ligi'nde normal sezonun son hafta karşılaşmasında, Play-Off oynamayı garantileyen Çayırova Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi deplasmanına konuk olacak.

  • Corendon Alanyaspor, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    13:18 Corendon Alanyaspor, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi, idari menajer Gökhan Çelebi'nin doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenman, ısınma ve top kapma çalışmalarıyla devam etti ve taktik çalışmalarıyla sona erdi.

  • Trabzon Of ilçesinde ilkokullar arası futbol turnuvası düzenlendi
    13:13 Trabzon Of ilçesinde ilkokullar arası futbol turnuvası düzenlendi

    Of Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Trabzon'un Of ilçesinde ilkokullar arası futbol turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvaya 10 okulun takımı katıldı ve turnuva Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi halı sahasında yapılan İsmail Yıldırım İlkokulu ve Eskipazar İlkokulu maçıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi. Turnuvanın final karşılaşması ise 23 Nisan'da İlçe Stadyumunda oynanacak.


Advertisement