Karayolları Cemdağ ile Daha Güvenli! - Son Dakika
Güncel

Karayolları Cemdağ ile Daha Güvenli!

Karayolları Cemdağ ile Daha Güvenli!

"Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası"nda aydınlatmanın yol ve trafik güvenliğindeki önemine dikkat çekiyor.

07.05.2012 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya standartlarında üretimleri ile yolları en kaliteli şekilde aydınlatan Cemdağ, 1 - 7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası"nda aydınlatmanın yol ve trafik güvenliğindeki önemine dikkat çekiyor.

Her yıl 1 -7 Mayıs tarih aralıklarında yayın organları, radyo, televizyon, gazete gibi mecralar aracılığı ile trafik kazalarının önlenmesi için halka trafik kurallarının anlatıldığı "Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası"nda Cemdağ da trafik ve yol güvenliği için aydınlatmanın önemine dikkat çekiyor. Kaliteli ve düzgün aydınlatılan bir yolda trafik kurallarına da uyulduğu takdirde kaza oranlarının düştüğüne dikkat çeken Cemdağ yetkilileri, dünya standartlarındaki üretimleri ile yolların en güvenilir şekilde aydınlatılması için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını belirtiyor.

Güvenli ve kaliteli bir aydınlatma için 1968'den bu yana aydınlatma sektörüne kattığı yeniliklerle sektörünün lider firmalarından olmayı sürdüren Cemdağ, LED teknoloji kullanılarak geliştirilen yeni ürünü Magnum CL2025 ile enerji verimliliğinde büyük bir adım daha atıyor. M5, M4, M3 ve M2 yol aydınlatması sınıflarına uyumluluk gösteren bu yeni ürün, 35 w (16 LED), 70 w (32LED) ve 140 w (64 LED) versiyonlarıyla pazardaki yerini alıyor.

Dayanıklı hammadde alüminyum enjeksiyon ile üretilen ve son teknolojiye sahip LED armatürleri arasında yerini alan Magnum CL2025'i rakiplerinden ayıran en önemli etkenlerin başında gelen pim teknolojisi sayesinde yüzde 90'a varan enerji verimliliği elde eden Magnum CL2025, altı farklı montaj modülü sayesinde farklı konsol açılarına da uyumluluk gösteriyor. Geri dönüşümlü hammadde ile tasarlanan ve içerisinde civa bulundurmayan bu yeni ürün, 50 bin saat armatür ömrü sunuyor.

Yol aydınlatmasına uygun tasarlanan ve içerisinde optik sistem barındıran Magnum CL2025, etkin iş yönetimi sayesinde bakım ve servis maliyetini de düşürüyor.

Cemdağ'ın kademeli aydınlatma seçeneği sunan armatürleri sayesinde hem enerjide hem de fiyatta yaklaşık yüzde 35'lere varan tasarruf sağlanmış oluyor ve böylelikle şehir içi ve şehirlerarası yollar hem kaliteli hem de uygun fiyattan güvenli bir şekilde aydınlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karayolları Cemdağ ile Daha Güvenli! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement