Karayollarında Durum - Son Dakika
Güncel

Karayollarında Durum

Karayolları Genel Müdürlüğünden Yapılan Açıklamaya Göre, Erzincan -Erzurum Yolunun 62 -65. Kilometreleri Bölünmüş Yol Yapım Çalışmaları Esnasında Patlayıcı Madde Kullanıldığından Hafta İçi Her Gün 13.30 -14.30 Saatleri Arasında Ulaşıma Kapatılacak.

06.10.2010 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Erzincan- Erzurum yolunun 62-65. kilometreleri bölünmüş yol yapım çalışmaları esnasında patlayıcı madde kullanıldığından hafta içi her gün 13.30-14.30 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Giresun- Espiye yolunun 49. kilometresinde bulunan Uluburun Tüneli güney tüpünde aydınlatma montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım, Trabzon-Giresun istikametinde servis yolundan Giresun-Trabzon istikametinde ise yolun kuzey şeridinden sağlanacak.

Gazipaşa- Anamur yolunun 35-39. kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-15.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Ankara çevre otoyolu Gölbaşı-İncek istikametinde üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 25 Ekim 2010'a kadar bant değişikliği yapılacağından, ulaşım karşı yönden kontrollü ve iki yönlü olarak sağlanacak.

Sivas-Zara- İmranlı yolunun 70-71. kilometrelerinde bulunan Zara köprülerinin genleşme derzlerindeki çalışmalar nedeniyle yarına kadar Sivas-Erzincan istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım karşı yönden iki yönlü olarak verilecek.

Menemen- Manisa yolunun 0-15. kilometreleri, yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılıyor.

Bursa- İnegöl yolunun 18-24. kilometreleri arasındaki (Barakfakih kavşağı- Kestel kavşağı) asfalt aşınma tabakası çalışmaları nedeniyle 12 Ekim'e kadar Bursa-İnegöl istikameti trafiğe kapatılacağından, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Mekece- Bozüyük yolunun 78. kilometresindeki Bursa kavşağında yapılacak köprü genleşme derzi ve üst yapı çalışmaları nedeniyle 12 Ekim'e kadar 07.00-19.00 saatleri arasında Bilecik-Bursa istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Bozüyük çevre yolu üzerindeki Saraycık köprülü kavşağından sağlanacak.

Fatsa-Bolaman- Ordu yolunun 19-27. kilometreleri arasında (Kırlı Köyü, Nefise Akçelik tüneli çıkışı- Akçaova ll köprüsü, Asarkaya tüneli çıkışı) köprülerde genleşme derzlerindeki çalışmalar nedeniyle yolun dağ bandı trafiğe kapatıldı. Ulaşım deniz bandından iki yönlü olarak veriliyor.

Tirebolu- Torul yolu, asfalt yapımı çalışmaları nedeniyle 18.00-24.00 saatleri arasında trafiğe kapatılıyor. Bekleyen araçlar için 20.00-20.15 ile 22.00-22.15 saatleri arasında trafik açılıyor.

Söğüt-Korkuteli- Antalya yolu, 9-11. kilometreler arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılıyor.

Marmaris- Gökova yolunun 20-21. kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13.00-15.00 saatleri arasında aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Anadolu Otoyolu Kaynaşlı-Abant kavşakları ve Bolu-Yeniçağa kavşakları arasında Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde (Bolu tüneli dahil) termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle ulaşım, 30 Ekim'e kadar bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Ortaklar-Söke- Milas yolunun 57-61. kilometreleri (Bafa Gölü) ile 14-17. kilometreleri arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Gümüşova- Gerede Otoyolu'nun Çaydurt ile Bolu Batı kesimleri arasında, 20 Ekim 2010'a kadar üst yapı çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım karşı istikametten iki yönlü olarak veriliyor.

Osmancık- Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor.

Hasankeyf- Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Kasım ayına kadar her gün 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında trafiğe kapatılıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı
    01:57 Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

    Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.

  • Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor
    01:53 Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor

    Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı, Bulancak ilçesinde bir kuyumcunun soyulması olayına ilişkin soruşturma işlemlerinin hala devam ettiğini açıkladı. Olayın gerçekleştiği gün yakalanan 3 şüpheli tutuklandı ve suç aletleri ile gasbedilen ziynet eşyaları ele geçirildi. Soruşturma devam ederken, kamuoyuna gelişmeler hakkında bilgi verileceği belirtildi.

  • Denizli'nin Tavas ilçesinde yeni bir kaza meydana geldi
    01:40 Denizli'nin Tavas ilçesinde yeni bir kaza meydana geldi

    Denizli'nin Tavas ilçesinde 10 gün önce 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde, bugün yeni bir kaza meydana geldi. Otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kaza; Tavas ilçesi Güzelköy Mahallesi Dümberek mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 19 gün önce 4 ölümlü bir kazananın yaşandığı aynı mevkide karşı yönlerden gelen kamyonet ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyonet yola devrilirken, otomobil ise yol kenarındaki yağmur suyu tahliye kanalını da aşarak tarlaya savruldu. Kazada, kamyonet sürücüsü İ.H.M. ile otomobilde bulunan Hakan İ. ve Levent C. yaralandı. Karahisar ve Tavas itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçlardan kurtarılan yaralılar, sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulanslarla hastaneye sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Aynı bölgede 9 Nisan tarihinde meydana gelen kazada, Mehmet Fışkınlı (50) yönetimindeki 20 B 4012 plakalı otomobil ile Yusuf Yusmak (16) idaresindeki plakasız motosiklet ile çarpışmıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Yusuf Yusmak ile motosiklette yolcu konumundaki Yavuz Yumaç (14) ve otomobil sürücüsü Mehmet Fışkınlı yaşamını yitirmişti.

  • Hatay'da aranan şahıs yakalandı ve cezaevine gönderildi
    01:29 Hatay'da aranan şahıs yakalandı ve cezaevine gönderildi

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde hırsızlık suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan M.S., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. M.S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • İskenderun'da Yağma ve Kasten Yaralama Şüphelisi Tutuklandı
    01:28 İskenderun'da Yağma ve Kasten Yaralama Şüphelisi Tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen yağma ve kasten yaralama olayının şüphelisi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan şüpheli üzerinden bir adet pasaport, müştekiye ait kimlik ve 700 TL nakit para ele geçirildi.

  • Hatay'da 150 bin TL değerinde ikinci el malzeme çalan 2 şüpheli yakalandı
    01:27 Hatay'da 150 bin TL değerinde ikinci el malzeme çalan 2 şüpheli yakalandı

    Hatay Emniyet Müdürlüğü, Dörtyol ilçesinde bir iş yerinden çalınan 150 bin TL değerindeki ikinci el malzemelerin şüphelilerini yakaladı. Şüpheliler, adli işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

  • Hatay'da 23 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı
    01:27 Hatay'da 23 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 23 yıl 9 ay 20 gün hapis cezasıyla aranan şahıs, Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. H.E.D. isimli şahıs, hırsızlık suçundan aranıyordu ve gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.


Advertisement