Karayollarında Durum - Son Dakika
Güncel

Karayollarında Durum

Mekece -Bozüyük İstikameti Kapatılarak, Ulaşım Yolun Diğer Bölümünden İki Yönlü Olarak Verilecek.

21.10.2010 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mekece- Bozüyük yolunun 49-53. kilometreleri arasındaki bakım çalışmaları nedeniyle 29 Ekim tarihine kadar Mekece-Bozüyük istikameti kapatılarak, ulaşım yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun 76. kilometresindeki Bilecik-Bursa-Bozüyük kavşağında bakım çalışmaları nedeniyle 29 Ekime kadar köprü bağlantı kolu trafiğe kapatılarak ulaşım, Bozüyük içerisinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Akşehir- Yalvaç yolunun 0-10 kilometreleri arasındaki sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-12.00 ile 13.00-17.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak.

Niksar- Reşadiye yolunun 22-34. kilometreleri arasındaki Reşadiye İlçesi Çakmak mevkisinde yürütülen yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 07.00-17.00 saatlerinde 45 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak verilecek.

Marmaris- Gökova yolunun 20-21. kilometrelerindeki (Gökçe çıkışı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı- Düzce Kavşağı-Karayolları 4. Bölge sınırı arasında termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 15 Kasım 2010 tarihine kadar işin durumuna göre her iki yönde yolun sağ ve sol şeritleri trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

Ortaklar-Söke- Milas yolunun 14-17. kilometreleri arasındaki (Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri (Bafa Gölü) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerinde yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak yapılacak.

TEM Otoyolunun Sakarya Köprülü Kavşağı- Gümüşova arası Otoyol ve bağlantı yolları üstyapı iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında, yol trafiğe kapatılacak olup çalışma esnasında band değişikliği yapılmak suretiyle ulaşım diğer şeritlerden gidiş-geliş olarak verilecek.

Söğüt-Korkuteli- Antalya yolunun 9-11. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi-çarşamba-cuma günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol ulaşıma kapalı olacak.

Menemen- Manisa yolunun 0-29. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol her gün 14.00-17.00 saatlerinde ulaşıma kapatılacak.

Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı ile Bolu (Doğu) Kavşağı- Yeniçağa Kavşağı (Köroğlu mevkisi) arasında Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde (Bolu Tüneli dahil) termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle ulaşım 30 Ekim 2010 tarihine kadar bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Akşehir-Yalvaç yolunun 0-10. kilometreleri arasındaki sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-12.00 ile 13.00-17.00 saatlerinde yol ulaşıma kapalı olacak.

Erzincan- Erzurum yolunun 62-65. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları sırasında patlayıcı madde kullanıldığından hafta içi her gün 13.30-14.30 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak.

Ankara Çevre Otoyolu Gölbaşı-İncek istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 25 Ekime kadar bant değişikliği yapılacağından ulaşım karşı yönden kontrollü ve iki yönlü yapılacak.

Tirebolu- Torul yolunda asfalt yapımı çalışmaları nedeniyle 18.00-24.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılarak bekleyen araçlar için 20.00-20.15 ile 22.00-22.15 saatlerinde trafiğe geçiş verilecek.

Milas- Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Osmancık- Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Hasankeyf- Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 4 Kasıma kadar her gün 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement