Karayollarında Durum - Son Dakika
Güncel

Karayollarında Durum

Eminlik Kavşağından Ereğli Kavşağı İstikametine Seyreden Araçlar, 13. Kilometrede Yer Alan Ulukışla Kavşağından Niğde Ulukışla Yoluna Yönlendirilecek.

30.10.2010 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemerhisar- Pozantı Otoyolu'nun Kemerhisar-Eminlik kesimindeki asfaltlama çalışmaları nedeniyle Ereğli bağlantı yolunun 13-29. kilometreleri arası sağ taşıma yolu 2 Kasıma kadar trafiğe kapalı olacak. Eminlik Kavşağından Ereğli Kavşağı istikametine seyreden araçlar, 13. kilometrede yer alan Ulukışla Kavşağından Niğde Ulukışla yoluna yönlendirilecek.

Menemen- Manisa yolu, 0-29. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Mekece- Bozüyük yolunun 51-52. kilometreleri arasında Hızlı Tren Projesi kapsamında yapılan VK-22 viyadüğünün inşaatı nedeniyle sol taşıma yolu trafiğe kapatıldığından, ulaşım diğer taşıma kolundan iki yönlü olarak sağlanıyor.

Antalya-Serik yolunun 22-24. kilometreleri arasındaki (Aksu Köprüsü) köprü derz çalışmaları nedeniyle yolun sol şeridi trafiğe kapatılmış olup, ulaşım bölünmüş yolun diğer şeridinden iki yönlü olarak yapılıyor.

Bozüyük çevre yolunun 3-6. kilometreleri arasındaki köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, Eskişehir-Bursa istikametinden ve sağ şeritten gidiş-geliş olarak veriliyor.

Mecidiyeköy Katılımı- Çağlayan Kavşağı arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle Çağlayan Meydanı ve bağlı yolları trafiğe kapatıldığından, ulaşım mahalli yollardan sağlanıyor.

Niksar- Reşadiye yolunun 12-59. kilometreleri arasında sürdürülen patlatmalı bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım muhtelif kesimlerde 30'ar dakikalık aralıklarla kesilmek suretiyle kontrollü olarak yapılıyor. Aynı yolun 22-34. kilometreleri arasında Reşadiye İlçesi Çakmak mevkisinde yürütülen yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 07.00-17.00 saatleri arasında 45 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor.

Marmaris- Gökova yolu, 20-21. kilometreleri arasındaki (Gökçe çıkışı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13.00-15.00 saatleri arasında aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı- Düzce Kavşağı-Karayolları 4.Bölge Sınırı arasında termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle işin durumuna göre her iki yönde yolun sağ ve sol şeritleri trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı ile Bolu (Doğu) Kavşağı- Yeniçağa Kavşağı (Köroğlu mevkisi) arasında Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde (Bolu Tüneli dahil) termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak yapılıyor.

Akşehir- Yalvaç yolu, 0-10. kilometreleri arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-12.00 ile 13.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Tirebolu- Torul yolu, asfalt yapımı çalışmaları nedeniyle 18.00-00.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak, bekleyen araçlar için 20.00-20.15 ile 22.00-22.15 saatleri arasında trafiğe geçiş verilecek.

Osmancık- Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement