Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım, bakım, onarım ve heyelan önleme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

28.12.2017 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının yapım, bakım, onarım ve heyelan önleme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Trabzon- Rize yolunun 43. kilometresindeki Çamburnu Tüneli'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Isparta-Karaöz-Serik yolunun 17. kilometresinde bulunan Aksu ilçesi Yeşilkaraman Köyü mevkisinde yapılacak patlatmalı kazı çalışması nedeniyle 12.00-17.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak.

Ankara- Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerinde üstyapı, toprak işleri ve çeşitli işlerin yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin verilecek.

Çanakkale- İzmir yolunun 35-38. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kelkit- Erzincan yolunun 23-24. kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine göre hareket etmeleri önem taşıyor.

Akseki- Manavgat yolunun 2-12. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları isteniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement