Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

03.01.2018 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Akseki- Manavgat yolu, 4-7. kilometrelerindeki patlatmalı kazı çalışması nedeniyle bugün 09.00-17.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak.Ankara- Kırıkkale yolunun 25-26. kilometrelerinde üstyapı, toprak işleri ve çeşitli işlerin yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin verilecek.

Çeşmeli-Mersin- Tarsus Otoyolu'nun Mersin- Gözne ile stadyum kavşakları 0-1. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sağ taşıma yolunun 1. şeridi (Mersin-Çeşmeli istikameti) trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım 2. ve 3. şeritlerden gerçekleştirilecek.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-9. kilometrelerinde üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Balıkesir istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritten iki yönlü sağlanacak.

Soma- Akhisar yolunun 31-33. kilometrelerinde köprü ayağı yapım çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü trafiğe kapatılacak. Bu kesimde ulaşım yan yollara yönlendirilecek.

Kars-Kötek- Kağızman yolunun 33-34. kilometrelerinde heyelan önleme çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement