Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

17.01.2018 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun- Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Samsun-Karapürçek istikametinde sağdan 2 şerit trafiğe kapatıldı, ulaşım soldaki 2 şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

İzmir- Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolunda Torbalı yönü 1. kilometresinde 31 Ocak'a kadar serbest geçiş sistemi montaj çalışması yapılacak. Bu süreçte ulaşıma İzmir yönünde gidiş-geliş olarak izin verilecek.

Akçaabat- Trabzon yolunun 45'inci kilometresinde bugün ve yarın Akyazı Tüneli'nin Akçaabat-Trabzon yönünde bulunan güney tüpünde bakım onarım çalışmaları yapılacak. Bu nedenle ulaşım 08.00 ile 18.00 saatlerinde tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Konya- Karapınar yolunun 11-15. kilometresinde köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

İstanbul- Kocaeli yolunun 13-15. kilometrelerinde sanat yapıları çalışmaları nedeniyle her iki yönde de sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement