Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

06.05.2018 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İzmir- Aydın Otoyolu Torbalı bağlantı kolunda 1-2. kilometrelerinde serbest geçiş sistemi elektronik sistemlerin montaj ve kavşak çalışmaları nedeniyle İzmir yönünde bant aktarması yapılarak trafik Torbalı yönünde gidiş-geliş olarak devam edecek.

Osmancık- Merzifon devlet yolunun 19-22. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle, bölünmüş yolun bir bandı trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer banttan iki yönlü olarak sağlanıyor.

Afyonkarahisar-Gazlıgöl- Eskişehir yolunun 0-36. kilometrelerinde üstyapı ve bölünmüş yol çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Yozgat- Sorgun yolunun 5-10. kilometrelerinde yapılacak üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer tarafından iki yönlü olarak veriliyor.

Van- Muradiye yolunun 45-50. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik sol yoldan iki yönlü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Korkuteli- Elmalı yolunun 0-26. kilometrelerinde devam eden çalışmalar nedeniyle Korkuteli-Elmalı arası yol trafiğe kapatılmış olup, ulaşım Korkuteli-Kızılcadağ-Öküzgözü-Elmalı güzergahından sağlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement