Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

09.05.2017 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolunun Çamlıdere Kavşağı ile Kızılcahamam Kavşağı'nın 1-3 kilometrelerinde Buğralar Köprüsü üzerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü olarak veriliyor.

Ulukışla- Pozantı yolunun muhtelif kesimlerinde yenileme işleri nedeniyle yol trafiğe kapatılarak, trafik Aksaray-Adana yönünde Ereğli sapağından, Adana-Aksaray yönünde ise Pozantı gişelerinden otoyola yönlendiriliyor.

Akçaabat Trabzon Devlet yolu (Faroz mevkisi) 51-54. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz
    17:35 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez gibi farklı etnik gruplara ayrım yapmadıklarını ve birlikte olduklarını belirtti. Yılmaz, terörün sona erdiği ve huzur ortamının egemen olduğu bir ortamda özel sektör yatırımlarının da bölgeye gelmeye başladığını söyledi. Ayrıca, çocuklara iyi eğitim verdiklerini ve mezhep, etnik ve dini ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.


Advertisement