Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası - Son Dakika
Yerel

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası

Kırşehir'de, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

04.05.2015 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Cacabey Meydanındaki programda Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ile Karayolları 61. Şube Şefliği stant açtı.

Toplumda trafik bilincinin oluşturulması, kazaların en aza indirilmesi ve insanların güvenli trafik ortamında yaşamlarını sürdürmesinin amaçlandığı stantlarda çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Açılışa Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Yarbay Muzaffer Canbal, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci ve diğer yetkililer katıldı. Protokol üyeleri, açılışın ardından stantları gezerek bilgi aldı.

Etkinlikte, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden polis memurları Çetin Ardıç ve Yaşar Örsel'e yılın trafik personelleri, Jandarma Astsubay Vedat Aydoğdu'ya yılın personeli, Kırşehir Belediyesi trafik zabıtası Fikri Özkan'a yılın personeli ödülleri verildi.

Kırşehir'de servis şoförlüğü yapan Abdullah Dursun Yılmaz'a da trafik kurallarına en iyi şekilde uymasından dolayı örnek sürücü ödülü takdim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement