Kardan Kapanan Yolları Antakya Belediyesi Açtı - Son Dakika
Güncel

Kardan Kapanan Yolları Antakya Belediyesi Açtı

Geçtiğimiz hafta sonu etkili olan kar yağışı sonrası başta Antakya merkez olmak üzere Hatay'ın genelinde hayat olumsuz etkilendi.

12.01.2015 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antakya Belediyesi Fen İşleri ekipleri sorumluluk alanında olsun ya da olmasın vatandaşın mağduriyetini gidermek amacıyla karın etkisi altında kalan yollarda çalışmalarını gece gündüz sürdürdü.

Antakya Belediyesi'nden yapılan açıklamada konuyla ilgili şunlara yer verildi;"Geçtiğimiz hafta sonu şehrin büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışı ile başta Antakya merkez olmak üzere pek çok mahallemize giden yollar kapandı. Antakya Belediyesi ekipleri, kar ilk etkilerini göstermeye başladığı andan itibaren önlemleri almak amacıyla daha önce köy olan mahallelerimizin yollarında kar küreme ve tıkanan yollarda yol açma çalışmalarını hummalı bir şekilde gerçekleştirildi. Sorumluluk alanımızda olsun ya da olmasın vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek amacıyla kar yağışı nedeniyle tıkanan yollarda yürütülen çalışmalarımız hafta sonu gece de devam etti. Antakya ilçesine ait Serinyol, Uzunalıç, Tahtaköprü, Maraşboğazı, Üçgedik, Kisecik, Karlısu, Gülderen, Yaylacık mahallelerinin yanı sıra Kuruyer mahallesinde bulunan çöp toplama merkezine giden yol ve Yayladağı ilçesine giden ana yolda ekiplerimiz yol çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinde gece boyu süren kar yağışına rağmen tıkanmalar ve buzlanmalar yaşanmadı. Bazı bölgelerde tıkanan yolları açan Antakya Belediyesi ekiplerinin zamanında yapmış olduğu müdahaleler, vatandaşlar tarafından takdir topladı."

Antakya Belediyesi ekipleri şehir genelinde yürüttükleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kardan Kapanan Yolları Antakya Belediyesi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement