Son dakika haberi | KARLA KAPLI YOLLARI AŞIP KOAH HASTASINI HASTANEYE ULAŞTIRDILAR - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi | KARLA KAPLI YOLLARI AŞIP KOAH HASTASINI HASTANEYE ULAŞTIRDILAR

Son dakika gündem haberi... AĞRI'nın Tutak ilçesine bağlı Bolaşlı köyünde epilepsi nöbeti geçirerek fenelaşan KOAH ve astım hastası 4 saatlik çalışmanın ardından hastaneye götürüldü.

18.03.2022 11:42  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI'nın Tutak ilçesine bağlı Bolaşlı köyünde epilepsi nöbeti geçirerek fenelaşan KOAH ve astım hastası 4 saatlik çalışmanın ardından hastaneye götürüldü. Ekipler, köye ulaşmak için paletli ve kara ambulansı kullandı.

Tutak ilçesine 35 kilometre uzaklıktaki Bolaşlı köyünde yaşayan Mehmet Çarboğa (65) epilepsi nöbeti geçirdi. Oksijen tüpü de biten Çarboğa için 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri harekete geçti. Ekipler, köye ulaşmak için paletli ve kara ambulansıyla yola çıktı. Köyün yolunun kardan kapalı olması sebebiyle paletli ambulansla karlı araziyi geçen ekipler, 4 satlik bir çalışma sonunda Çarboğa'yı evinden alarak karayollarında bekleyen ambulansa taşıdı. Sağlık ekipleri, Çarboğa'yı Tutak Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı.

Babasını evde baygın yatarken bulduğunu söyleyen Ayşe Aksoy, "Komşular yardıma koştu ama oksijen tüpü büttiği için bir şey yapamadılar. Yollar kapalı olunca biz hasteneye götüremeyince 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedik. Onlar da paletli ambulansla ulaşarak hastaneye ulaştırdılar" dedi.

Son dakika haberi | KARLA KAPLI YOLLARI AŞIP KOAH HASTASINI HASTANEYE ULAŞTIRDILAR
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi | KARLA KAPLI YOLLARI AŞIP KOAH HASTASINI HASTANEYE ULAŞTIRDILAR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement