Kardashian Çocuğunu Giydirme Şekliyle Ağır Eleştiriler Aldı - Son Dakika
Magazin

Kardashian Çocuğunu Giydirme Şekliyle Ağır Eleştiriler Aldı

Sharon Osbourne adında bir TV ünlüsü, dünyanın en çok konuşulan ismi olan Kardashian'a "Çocuğuna kürk giydirmesi kusma hissi uyandırıyor" diye tepki gösterdi.

04.03.2015 11:49  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gösteri dünyasının en patlak isimlerinden biri olan Kim Kardashian'a annesi yaşında bir meslektaşından çok ağır eleştiri geldi.

"KUSMA İSTEĞİ UYANDIRIYOR"

Rock müziğin ünlü ismi Ozzy Osbourne'un kedisi de TV ünlüsü olan karısı Sharon Osbourne; Kardashian'ın kızını bir aksesuar gibi kullanmasını ve ufacık çocuğa kürk giydirmesinin kendisinde "kusma" isteği uyandırdığını söyledi.

"ÇOCUĞUN SENİN AKSESUARIN DEĞİL, KENDİNE GEL"

Closer Magazine'e konuşan Sharon Osbourne "Hayvan hakları için mücadele eden PETA'nın Kardashian'dan kürk giymemesini ve kızına da giydirmemesini istediğini biliyorum" dedi.
Osbourne, Kim Kardashian ile Kanye West'in 18 aylık kızı North'un da bir aksesuar olmadığını söyleyerek "O da çirkin, özel tasarım giysiler giymemeli" diye konuştu.

"KÜRK TİCARETİ ZALİMCE"

62 yaşındaki Osbourne "Kürk beni fiziksel olarak hasta ediyor. Bunu giymek de herkese ne kadar zengin olduğunuzu göstermenin artık modası geçmiş bir yolu. Dedelerimiz ve büyükannelerimiz bunu yapardı. Ama biz eğitimli insanlarız. Kürk ticaretinin hala devam ediyor olması zalimce" dedi.

Kardashian ailesinin sadece görünüşleri nedeniyle ünlü olduğunu da sözlerine ekleyen Sharon Ozzbourne "Kocam Ozzy uluslararası bir yıldız. Ama Kardashian ailesi şöhretini sadece dış görünüş üzerine kurmuş. Beş harika görünüşlü kız çocuğu. Ama her aile en azından bir tane böyle bir kız çocuğuna sahiptir" diye konuştu.

"AHLAKİ DEĞERLERİ BİZDEN FARKLI"

Her ne kadar hem Osbourne hem de Kardashian ailesi şöhretlerini medya gücüne borçlu olsa da kendi ailesinin ahlaki değerlerinin çok farklı olduğunu da sözlerine ekledi Osbourne.
Sharon Osbourne, bunca ağır eleştiriye rağmen Kardashian- Jenner ailesiyle ilgili olarak:

"Kim'in kardeşi Kendall'ı programımda ağırladım.Kesinlikle çok etkileyici biri. Kim de kendi kuşağındaki birçok kadını etkileyen biri. Bu büyük bir sorumluluk. Onlara saygı duyuyorum ama onların ahlaki değerleri bizimkilerden çok farklı" diyerek sözlerini sürdürdü.


Kardashian Çocuğunu Giydirme Şekliyle Ağır Eleştiriler Aldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kardashian Çocuğunu Giydirme Şekliyle Ağır Eleştiriler Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • wdalkw aklwjdalkjd: 'en patlak ismi' diye doğru bir tanımlama olmuş tbrkler :) 9 2462 Yanıtla
  • orman sakini: Ayi yavrusu olmus. 8 1056 Yanıtla
  • Sedef: Yazık böyle insanların cocuğu olarak dünyaya gelenlere :( 18 713 Yanıtla
  • hakan: Bu hayat kadınının kaç kişiyle birlikte olduğu belli değil birde çocuk yapmış o zenciyide aldatır. Birde ünlüymus 11 150 Yanıtla
  • ....: Ne alaka tarz yapmis cok tatlı görunüyo kıskançlık yapmayın ya:) 39 8 Yanıtla
  • Emelece is life: Iğrenç?????? 0 0 Yanıtla
  • yase: hmm 0 0 Yanıtla

Advertisement